Miguel Poveda en concert a CASA SEAT

Música
Miguel Poveda
Foto: Ana Palma / CASA SEAT

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El dilluns 21 de setembre us espera una cita amb Miguel Poveda en un concert íntim i emocionant

Quan tenim l’oportunitat de presenciar de prop un artista sobre l’escenari és quan més sentim la màgia de la seva música i de les seves lletres; quan la connexió entre música i públic s’estreny fins a formar un diàleg de paraules i aplaudiments. Aquests emotius moments són els que podreu gaudir el dilluns 21 de setembre a les 19 h a CASA SEAT amb el concert de Miguel Poveda.
Es tracta d’una proposta on el cantant us aproparà el seu so més característic: el de la diversitat musical amb arrel i protagonisme en el flamenc més tradicional. Un concert que servirà com a viatge per l’univers Poveda i el seu amor pel cant flamenc, la poesia i la cançó andalusa. Fins i tot ens delectarà amb algunes de les seves composicions més recents! Sens dubte, una oportunitat per gaudir de molt a prop el carisma, compromís social i passió que Poveda ha portat amb ell mateix tots aquests anys i que bolcarà a l’escenari de CASA SEAT en forma d’experiència única on regnarà l’amor a l’art. Ja podeu adquirir la vostra plaça a la web de CASA SEAT!
I si no podeu anar-hi presencialment, no patiu, perquè podreu seguir el concert en directe des de qualsevol lloc a travès del canal de SEAT España a Youtube.

Detalls

També t'agradarà