Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Moon Duo protagonitzarà la gran festa d'Apolo i Converse!
Moon Duo1/3
Moon Duo
Moon Duo2/3
Moon DuoMoon Duo
Apolo3/3
ApoloApolo

Moon Duo protagonitzarà la gran festa d'Apolo i Converse!

També hi actauran Vito & Druzzi i The Saurs. Us expliquem com anar-hi gratis!

Advertising
La Sala Apolo, segona casa per a molts nocturns de la ciutat s'alia amb Converse per llançar una edició limitada de les seves clàssiques sabatilles Chuck Taylor Made by Apolo. Ho faran amb una festa de presentació que inclou el directe de Moon Duo, la banda de rock psicodèlic de San Francisco que promet revolucionar l'escenari de l'Apolo.

A més, hi actuaran Vito & Druzzi (The Rapture/Throne of Blood), amb un set de DJ on fan gala de la seva destresa mesclant acid house, post punk i disc, i l'enèrgic directe de The Saurs, màxims exponent de l'escena underground. El trio barceloní representa com ningú la velocitat i la fúria del punk i la contagiosa immediatesa del pop: no us perdeu el seu directe!

Entrada gratis i moltes sorpreses!

Anar a la festa d'Apolo  Converse és gratis. Per aconseguir una entrada només cal que puguis una foto feta per tu a www.conversemadebyapolo.com i expliquis què és per a tu l'Apolo. Som-hi, que tots tenim bons records de la sala. Pots sortir tu, el xicot que et vas lligar, algun nou amic que hagi sortit d'una de les seves sessions, alguns concerts inoblidables, nits de festa amb amics, balls fins a altes hores, o un racó de la sala que et porti bons records: totes les opcions són vàlides! Un cop et confirmin la recepció, rebràs l'entrada a través de l'APPOLO, l'app de la sala Apolo.

Pss pss, estigueu atentes perquè tots els que vagin a la festa amb les seves Converse Chucks tindran una sorpresa: no te les deixis a casa!
 
Tenim sabates noves!

Com us explicàvem, la festa serveix per presentar l'edició limitada de sabatilles Converse Chuch Taylor All Star, que Converse ha produït inspirant-se en la Sala Apolo. De fet, les 'sneakers' sortiran a la veda el propi dia 13 a l'Apolo Store i, ja us ho avancem, recullen l'esperit de la mítica sala. De fet, per dins de les sabatilles podreu veure l'Apolo com si fos un 'skyline': segur que tots els reconeixeu!

Si sou fanàtics de l'Apolo i per a vosaltres és com una segona casa, no podeu perdre l'oportunitat de tenir aquestes sabatilles. Amb elles, recordareu els concerts, els clubs i les festes que heu anat... una mica d'història als vostres peus!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising