Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Matinals de clàssica a la Sala Apolo
(What's the story) Morning glory

Morning Glory: Tornen les matinals de clàssica a l'Apolo

Tota la programació de la segona temporada del cicle de música de cambra de la sala de concerts de Poble-sec, els diumenges a l'hora del vermut

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Torna el cicle de concerts de clàssica amb nom d'àlbum d'Oasis, el (What’s the story) Morning glory, les matinals de música de cambra que la Sala Apolo programa cada diumenge durant un mes a les 12 h, l'hora del vermut.

El cicle vol programar música clàssica fora del seu context habitual, en una sala de concerts de música popular i club de música electrònica, en un ambient distès, amb el públic assegut en sofàs i butaques, i en petit format, per a una audiència reduïda.

Durant quatre diumenges consecutius el cicle oferirà un programa molt divers en què hi cabrà des de música antiga i barroca al minimalisme de Terry Riley, passant per una batalla de cordes.

Si sou públic habitual de l'Apolo de nit, per què no provar-ho també al matí?

Morning Glory: String Battle
  • Música
  • Clàssica i òpera
Després de l'èxit de la primera edició, torna el cicle de música clàssica que impulsa la Sala Apolo per als matins de diumenge. El primer dels concerts ens porta l'actuació de dos joves instrumentistes de corda, amb gran projecció internacional i una sòlida carrera artística al darrera: la violista navarresa Isabel Villanueva i el violoncel·lista català Pau Codina. Plegats interpretaran peces de Beethoven, Bach, Schul i Lutoslawski.
Morning Glory: Piano e Forte
  • Música
  • Clàssica i òpera
Les matinals de música clàssica que els diumenges al matí programa la Sala Apolo, no només acosten aquest tipus de música a un nou tipus de públic, sinó que a més donen l'oportunitat d'actuar a interessants valors de la música, joves que demanen a crit oportunitats per donar mostres del seu art. Aquest cop és el pianista Marc Heredia, qui interpreta obres de Bach, Mompou, Scriabin, Rakhmàninov i Liszt.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat