Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Música als parcs
Foto: Ajuntament de Barcelona

Música als parcs 2015: concerts als espais verds de Barcelona

El festival omple de música clàssica i jazz els parcs amb concerts gratuïts durant els mesos d'estiu

Escrit per
Roger Rodríguez
Publicitat

Des del 10 de juny i fins al 4 de setembre, té lloc Música als Parcs, un festival de clàssica i jazz que té l’objectiu d'acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets. Després de dur a terme la selecció dels artistes durant el primer trimestre de l'any, durant l'estiu és el moment de sortir al carrer i escoltar la tria que ha fet el jurat. Una activitat a l'aire lliure, enmig de vegetació, amb bona música i gratis. Qui en dóna més!

Música als Parcs 2015: Merian Trio
  • Música
  • Clàssica i òpera

Aquest conjunt format per Eva van Haaften (violí), Isabel Juárez (viola) i Nicolás Cobo (violoncel), interpreta un programa variat, que inclou peces de compositors com Luigi Boccherini o Franz Schubert, i també obres d'autors com Klein, Dohnanyi o Richard Strauss. És una nova proposta del cicle de concerts gratuïts que aquests dies es pot seguir en diversos parcs i jardins de Barcelona.

Música als Parcs 2015: Alè Quartet
  • Música
  • Clàssica i òpera

De quartets n'hi ha de molts tipus, de corda, de clarinets, de guitarres..., el que potser no és tan habitual és trobar quartets de flautes travesseres. Aquest conjunt que integren Ismael Ibáñez, Marta Córdoba, Altea Martínez i Alexandra Baquero; ofrecen un recital con obras de Fauré, Walckiers, Bozza i Ferrero, entre d'altres. És una nova proposta que forma part del cicle de concerts que es fa en un seguit de jardins i parcs de la ciutat.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat