Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. On Time Out of Time
  2. William Basinski
    William Basinski

Un forat negre en el temps porta, per primera vegada, l'electrònica al Palau

La matinada del 26 al 27 d'octubre, coincidint amb el canvi d'hora, William Basinski, Evelina Domnitch i Dmitry Gelfand desafiaran el pas del temps amb una al·lucinatòria performance sonora i visual

Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Publicitat

Ben aviat tornarem a dir totes aquelles frases tan típiques de quan fem el canvi d'hora a principis de tardor. 'Però ara són les nou o les deu?', 'Ja deia jo que tenia gana, si en realitat són les tres de la tarda!', 'Doncs per haver anat a dormir tard, em sento súper fresc'... cada any la mateixa història. I és que com ja és tradició, la matinada del darrer cap de setmana d’octubre som víctimes d'un fenomen pràcticament quàntic: endarrerir l’hora del rellotge per guanyar-ne una de nova. Quan ja són les tres de la matinada, tornem a les dues com si no hagués passat res! Però... i si durant aquests seixanta minuts abans que tornin a ser les dues s’obrís una porta en el temps per gaudir d'una experiència electrònica sense perdre ni un segon de la nostra vida?

Doncs això és el que proposa el Palau de la Música Catalana amb la performance 'Elegia per a un temps renascut'. Per primera vegada, la música electrònica arriba al temple modernista, concretament al Petit Palau, de la mà d'una de les figures de la música electrònica més rellevants de les darreres dècades, William Basinski. Els corrents de melodies fantasmagòriques, cascades de soroll i sons hipnòtics en bucle del mestre de culte de la música ambient s’uniran a una exhibició immersiva dels artistes Evelina Domnitch i Dmitry Gelfand i el seu projecte '10.000 Peacock Feathers in Foaming Acid', on làsers de colors intervenen sobre la membrana de bombolles químiques recreant al·lucinacions òptiques. Sí, sí, ho heu entès bé: a les dues de la matinada de la nit del 26 al 27 d'octubre entrareu en un forat negre de música electrònica i arts visuals i, quan en sortiu, continuaran sent les dues de la matinada.

Us perdreu l'oportunitat de presenciar com l'art desafia la lògica impertorbable del temps?

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat