Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Música en viu al bell mig del Montseny
aira sona
JOB VERMEULEN

Música en viu al bell mig del Montseny

El cicle Aira Sona arriba amb diferents propostes musicals

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Música d’arreu del món, bon ambient i gastronomia en un entorn natural és el que proposa la primera edició del cicle Aira Sona, que se celebra durant els mesos d’estiu a La Vermuteria d’Aira, situada dins del restaurant La Perola d’Aira, al Montseny.

Es tracta d’una experiència sensorial completa, ja que, a més dels concerts –que tindran lloc cada cap de setmana–, podreu tastar els plats de la carta del restaurant, basada en la cuina tradicional catalana i creativa, i prendre una Moritz ben freda en un entorn immillorable. Si ho desitgeu podreu sopar a la fresca, ja sigui a la carta o tastant les tapes de La Vermuteria d’Aira. Mentre ho feu, sonaran propostes musicals de la mà de grups i solistes com la Big Band Jazz Trio, la uruguaiana Michelle Claude, el pianista Jordi Juli i els africans Tina & Joe.

El cicle es tancarà amb les actuacions de Laia Porta i Arrigo Tomasi, que faran un recorregut pels referents del jazz i blues americà. Si voleu viure uns vespres de cap de setmana d’allò més especials, feu-ho amb bona música en directe, plats deliciosos i en un espai rural al cor del Montseny que també és ideal per a celebracions familiars. Música i natura, una combinació guanyadora. 

Restaurant La Perola d’Aira. Sant Antoni de Vilamajor. Fins al setembre.
T. 93 737 99 33.  
airagrup.com

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising