Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mutek 2016: Experience 1

  • Música
Publicitat

Time Out diu

El Mutek ha preparat a l'antiga Fàbrica d'Estrella una jornada sencera plena de concerts i activitats en un intens programa especial on destaquen l'actuació de The Orb, grup llegendari format per Dr. Alex Patterson i el productor alemany Thomas Fehlmann, que passen per Barcelona en el marc de la celebració dels seus 25 anys de trajectòria i que són un dels grups més influents de la música electrònica de principis dels noranta del Regne Unit per engendrar el gènere de l'ambient house; el hip hop downtempo del nord-americà Shigeto, que estrenarà el seu últim EP, 'Intermission'.
 
Un altre debut de la jornada serà la presentació a Espanya de Stefan Betke, l'home del dub darrera de la figura de Pole, amb el seu nou projecte audiovisual creat amb Marcel Weber de MFO, un elegant desplegament de prismes i projeccions que exploren continguts i estètiques de boscos encantats, tema central de 'Wald', l'últim treball de Betke. L'escultor del so montrealés, Deadbeat, torna al festival per remodelar la música del seu últim llançament 'Walls and dimensions', caracteritzat pel seu estil dub d'avantguarda que comptarà amb l'actuació de Deadbeat i Adeline.
 
La jornada es completarà amb un Q&A amb Kara-Lis i Gerd Janson com a artistes convidats conduïdes per Shawn Reynaldo de Resident Advisor i amb l'artista visual Alba G. Corral, que presenta #supportvisualists, una iniciativa acabada de crear per detectar, difondre, debatre i ajudar al sector visual (vjs, escenografia visual, artistes visuals...).

Detalls

Adreça
Preu
22-27 €
Publicitat
També t'agradarà