1. Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
  Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
 2. Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
  Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
 3. Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
  Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
 4. Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
  Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
 5. Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
  Nits en viu, Poble Espanyol I Ariadna Creus
 • Música
 • Poble Espanyol, Sants - Montjuïc

Nits en viu al Poble Espanyol

Els concerts seran a càrrec d’artistes destacats dins del món del blues, rock, pop i rumba en quatre cicles diferents durant tot l’estiu

Time Out en col·laboració amb Poble Espanyol
Publicitat

Time Out diu

El recinte històric del Poble Espanyol es converteix en un lloc màgic quan la història es troba amb la cultura i l’oci. Si teniu ganes de viure’l en aquesta freqüència, no us podeu perdre les 'Nits en viu', que enguany tornen amb més de 30 concertassos en directe de blues, rock, pop i rumba entre el 31 de juliol i l’1 de setembre.

Els quatre cicles que el Poble Espanyol ofereix aquest estiu per refrescar els vespres barcelonins són Blues On The Rocks (Cocktails & Music), Mahou Rock&Grill, The 90’s Queens’ Nights i Fritanga! (Tapeo i Rumba). Alguns dels convidats? New Old School, una nova banda formada per quatre membres que formen part del món de la música negra amb una llarga experiència a l’esquena o els originals sons de Sergi Estella, ‘One Man Band’, que es crea els seus propis instruments (com una guitarra feta de llaunes). La secció de Mahou i dels 90’s portarà un munt de bandes especialitzades en concerts tributs com d’AC/DC, de Black Sabbath, Queen o, fins i tot, Madonna. El cicle de rumba pujarà a l’escenari a algunes bandes amb els seus propis temes, com Vergüenza Ajena, i d’altres que faran les seves pròpies versions de hits ja coneguts, un d’ells, Piratas Rumbversions amb col·laboracions d’alçada, com amb la Sheila Quero de Maruja Limón.

Els concerts tindran lloc a un espai sorprenent a l’aire lliure, la Carpa, i després podreu sortir a la Village, on hi haurà opcions gastronòmiques de proximitat o còctels refrescants i sessions DJ abans i després de cada banda. Ja podeu aconseguir la vostra entrada!

Detalls

Adreça
Poble Espanyol
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1-L3, FGC), Poble Espanyol (bus 13, 23, 150)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà