Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Busques local d'assaig?

La sala Nau del Poblenou torna a obrir les seves portes convertida en una proposta multidisciplinar. Descobreix tot el que hi pots fer!

Time Out en col·laboració amb La Nau
Publicitat

Segur que els més nostàlgics encara recorden totes les tardes i nits d’assaig en aquell espai del Poblenou on es van començar a forjar moltes bandes i grups de la ciutat. La Nau no era només era un mític complex de sales d’assaig: per a molts artistes novells es va acabar convertint en la seva segona llar. Entre les seves parets van preparar festivals i gires músics de la talla de Joan Manuel Serrat, The Jesus and Mary Chain o Chicuelo, entre molts d’altres. 

La bona notícia, si ets músic i necessites un lloc on preparar els concerts, actuar o registrar la teva música, és que –després d’un llarg període de reformes– aquesta sala torna a obrir les seves portes! Ara la Nau s'ha convertit en un espai de creació musical de més de 750 m2. Mira tot el que t'ofereix:

Un escenari per menjar-te el món

La Nau compta ara amb una sala de concerts espectacular: un espai totalment diàfan de 160m2 que està equipat amb un escenari ben ampli de 4x8 metres i un sistema de so i d’il·luminació de primera línia.

A més, pots enregistrar el teu concert en Pro Tools i l'escenari inclou més de 40 micròfons per sonoritzar els concerts com cal. Ho vols comprovar? Et sentiràs com els Rolling Stones! 

Els assajos no tornaran a ser el mateix

Però abans de fer un concert amb cara i ulls són necessàries moltes hores de practicar, oi? Cap problema! A La Nau hi trobaràs sis locals d’assaig d’entre 15 i 28 m2 que pots llogar per hores a preus assequibles.

Cadascuna de les sales està 100% equipada amb bateria, tres amplificadors, equip de veus, dos micròfons, cablejat i d'altres comoditats per tal que preparar els teus concerts sigui una experiència completa. Ah, i, per si això fos poc, també tenen un servei de lloguer d’instruments.

Publicitat

Enregistra un so únic

I quan ja hagis preparat be el repertori, és el moment de gravar! A l’estudi d’enregistrament de La Nau no hi falta de res: tenen un equipament analògic de taula i previs NEVE per dotar la gravació d'un so únic, un so referent a la indústria des dels anys seixanta.

A més, l’estudi connecta amb la sala principal i això permet que els músics gaudiu d’un espai molt ampli, la qual cosa aporta un so més natural i permet fer gravacions simultànies amb tots els músics del grup, encara que tinguis una 'big band'! 

Un moment de descans

Si la música et fa venir gana i set, no et preocupis perquè a La Nau han pensat en tot. Amb el mateix horari que les sales d’assaig, obre La Nau Cafè: un bar on podràs assaborir una Estrella Damm fresqueta abans o després de l’assaig i compartir una estona de descans amb altres professionals del sector. 

En aquest espai tan acollidor i modern també hi trobaràs 'snacks', cafè, infusions, refrescos, sucs i fins i tot combinats! I si necessites connectar-te, disposen de Wi-Fi. A què esperes per descobrir aquest paradís de la música? Et sentiràs com a casa! 

 

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat