Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palau de la Música Catalana
Foto: Palau de la Música Catalana

Un Palau entre la llegenda i el futur

Aquest 2020, tant músics mítics com noves generacions pujaran a l'escenari de la joia modernista

Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Publicitat

Estrenem any, estrenem dècada i el Palau de la Música Catalana proposa diferents cites concertístiques que mariden generacions veteranes i emergents. Durant els pròxims mesos, l'escenari de l'auditori es convertirà en una autèntica passarel·la de músics que ja fa anys que ens engallinen la pell amb les seves interpretacions i nous músics que han arribat per quedar-s'hi i trencar esquemes i prejudicis.

Hi veurem els artistes més rutilants del món de la música clàssica interpretrant un magnífic repertori de recitals, grans cicles simfònics i oratoris immortals en cites emblemàtiques. I joves renovadors de la clàssica que ens demostraran la raó per la qual el gènere és universal: músics que repensen, reinterpreten i reviuen la música clàssic en uns vespres plens d’acrobàcia musical, profunditat meditativa i noves mirades sobre la tradició. Un total de 10 cites musicals imprescindibles!

El pes de l'edat d'or

Grigory Sokolov: la llegenda de l'època daurada del piano

Grigory Sokolov: la llegenda de l'època daurada del piano

Grigory Sokolov no és un simple intèrpret: els seus concerts van molt més enllà d'un simple recital, són un dels regals més commovedors i revitalitzadors per a l’oïda i l’ànima. Un exemple brillant de l'època daurada del piano.

- Dimarts 18 de febrer, 20 h.

- A partir de 30 euros.

Les Passions de Bach amb Philippe Herreweghe

Les Passions de Bach amb Philippe Herreweghe

Un mestre per un mestre en un repertori que convida a aïllar-nos del ritme frenètic de la ciutat i retrobar-nos amb la contemplació espiritual. És Sebastian Bach en mans de Philippe Herreweghe i el Collegium Vocale Gent. Junts, interpretaran 'Passió segons sant Joan' i 'Passió segons sant Mateu': dues de les obres cabdals de la història de la música sacra.

- Passió segons sant Joan: dijous 19 de març de 2020, 20 h. A partir de 35 euros.

- Passió segons sant Mateu: dimarts 30 de març de 2020, 20 h. A partir de 40 euros.

Publicitat
9 Simfonies en 5 dies

9 Simfonies en 5 dies

Nova York, Chicago, Londres i.... també Barcelona! Del 9 al 14 de febrer, el Palau acull un esdeveniment privilegiat i memorable per commemorar el 250è aniversari del naixement de Beethoven. Ho farà amb les 9 'Simfonies' del geni romàntic en 5 dies gairebé consecutius de la mà de l’Orchestre Révolutionnaire et Romantique, sota la batuta del gran mestre Sir John Eliot Gardiner.

- Del 9 al 14 de febrer, 20 h.

- A partir de 15 euros.

Vetllada de cordes
Foto: Bastian Achard

Vetllada de cordes

La prestigiosa violinista Anne-Sophie Mutter s'envoltarà d'amics virtuosos per a un programa que vincula tradició i modernitat, des del Beethoven en petit format a l'estrena de 'Study on Beethoven' de Jörg Widmann, compositor convidat de la temporada.

- Dijous 30 d'abril, 20 h.

- A partir de 20 euros.

Publicitat
Piano romàntic
Foto: Julia Wesely

Piano romàntic

La gran dama del pianisme rus, Elisabeth Leonskaja, torna al Palau amb un commovedor recital de Romanticisme basat en obres de Chopin, Schumann i Schubert. L’elegància i l'instint naturals fan de Leonskaja un referent internacional.

- Dimarts 28 de gener, 20 h.

- A partir de 20 euros.

Les aromes dels nous aires

El llaüt de Thomas Dunford

El llaüt de Thomas Dunford

Com sona Bach al llaüt a mans d’un noi de 30 anys? Una experiència íntima amb un temps perdut... i recuperat! Un dels instruments més antics de la història de la música i que ha passat per les mans de Dowland, Kapsberger, Dalza i Bach, ara, en mans de Thomas Dunford. Un vespre d'elegància, bellesa i detallisme en què escoltarem l'esplendor del llaüt, des del renaixement fins a Bach.

- Dilluns 20 de gener, 20 h.

- A partir de 20 euros.

Tecles escèniques
Foto: Norbert Kniat

Tecles escèniques

Yuja Wang és un huracà d'energia i la seva força sobre l'escenari l'han convertit en una de les pianistes més virtuoses i carismàtiques del moment. Amb un talent extraordinari i un piano, Wang trencarà tota mena d'estereotips de la música clàssica interpretant obres de Berg, Bach, Chopin, Granados i Abéniz.

- Dilluns 9 de març, 20 h.

- Des de 30 euros.

Publicitat
L'òpera de Beethoven

L'òpera de Beethoven

El director veneçolà Gustavo Dudamel dirigirà Mahler Chamber Orchestra en una obra ben singular i exclusiva: 'Fidelio', la única òpera que va compondre Beethoven. Una oportunitat com cap altra per gaudir del carisma i vitalitat del director en una obra ben especial.

- Dimarts 14 d'abril, 20 h.

- A partir de 35 euros.

Explosió delicada al piano

Explosió delicada al piano

Khatia Buniatishvili presenta una mirada tan volcànica com delicada sobre el repertori pianístic universal. Tota una traductora del temps present que trenca els estereotips del gènere. Una posada escènica i un talent excepcional que ens farà gaudir de grans obres de tots els temps.

- Dimecres 27 de maig, 20 h.

- A partir de 20 euros.

Publicitat
La festa simfònica de Mozart
Marco Borggreve

La festa simfònica de Mozart

El director Jörg Widmann dirigirà l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya en la última simfonia composta per Mozart: 'Júpiter'. Una obra mestra construïda en quatre moviments que serà tota una festa de potència musical!

- Divendres 12 de juny, 20 h.

- A partir de 15 euros.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat