Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'La Pastoral' de Beethoven al Palau de la Música Catalana

  • Música, Clàssica i òpera
Marzena Diakun
Foto: Orquestra Simfònica del VallèsMarzena Diakun
Publicitat

Time Out diu

L'Orquestra Simfònica del Vallès segueix celebrant l'any Beethoven! Dissabte 23 de gener teniu una cita al Palau amb l'alegria de 'La Pastoral' del geni alemany

Res millor que una de les figures més top de la clàssica per començar fort l'any. Així ho ha decidit l'Orquestra Simfònica del Vallès, que donarà la benvinguda al 2021 amb l'elegància i dualitat de la Simfonia Número 6 de Beethoven, 'La Pastoral'.
Serà dissabte 23 de gener a les 18.30 h al Palau en una tarda en què tindrem el plaer de comptar amb la direcció de la polonesa Marzena Diakun, la qual també ha estat nomenada directora de l'Orquesta de la Comunidad de Madrid. Entre les notes de Beethoven, la direcció de Diakun i la magnífica interpretació de l'Orquestra Simfònica del Vallès, els pèls de punta estan assegurats!
I no només això, i és que el concert s'arrodonirà amb el 'Doble Concert per a Violí i Violoncel' de Brahms interpretat per la violinista austríaca Birgit Kolar i la viol·loncelista francesa Camille Thomas, com a solistes.
Afanyeu-vos i reserveu les vostres entrades a la web del Palau de la Música Catalana.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà