Primavera Club 2018

Música, Pop
Altin Gün
1/9
© Irina RaiuAltin Gün
Jimothy Lacoste
2/9
Jimothy Lacoste
Orquesta Akokán
3/9
Orquesta Akokán
Kadhja Bonet
4/9
Kadhja Bonet
Esteban & Manuel
5/9
Esteban & Manuel
Flohio
6/9
© Stefon GrantFlohio
Buzzy Lee
7/9
Buzzy Lee
Snail Mail
8/9
Snail Mail
Cupido
9/9
Cupido

Time Out diu

Oi que quan al Primavera Sound hi ha tants grups pels quals mataries per veure t’acabes ratllant perquè et coincideixen i no arribes a tots? Oi que quan no en coneixes tants al final t’ho passes millor, descobrint-ne, tot agradables sorpreses? Si has contestat afirmativament a les anteriors preguntes, aquest cap de setmana es fa el festival que estaves esperant. Fa anys que el Primavera Club, edició de tardor i sota cobert del festival mare, ha abandonat el model del reclam a cop de cap de cartell a favor de l’aposta pels grups que preveuen que ho petaran aquesta temporada, alguns dels quals ja acumulen milions d’escoltes en alguns hits (encara que penseu que no els coneix ni sa mare). Per gaudir en les distàncies curtes de bandes que potser d’aquí a no gaire tocaran davant de milers –alguns potser al Primavera Sound–, i a preu de gran ganga, fitxeu tot el cap de setmana a l’Apolo, o un d’aquests dies.

Divendres 26
Gran dia per als ritmes vintage, amb el mambo i el son cubà d’inspiració anys 50 d’Orquesta Akokán, i Altin Gün, homenatge al folk psicodèlic turc dels 60 i 70, tot plegat rematat per Habibi Funk i Athens of the North, vinilíssimes sessions de disco, soul, boogie i nuggets àrabs. Atenció també a l’R&B futurista introspectiu de Tirzah, i al (hip) pop domèstic i simpàtic de Jimothy Lacoste i Boy Pablo.

Dissabte 27
Kadhja Bonet fa soul sofisticat i retro; Serpentwithfeet, soul futurista i devastador. Halo Maud fa pop afrancesat somiador; Flohio fa por a cop de flow. Més promeses (complertes) del rap? Octavian, Jpegmafia i Slowthai. I el refugi pop? Hop Along. Però el must serà el sabor galego amb autotune d’Esteban & Manuel.

Diumenge 28
Festí de noves veus femenines amb coses a dir, amb substància en el fons i alegries en la forma a càrrec d’Ama Lou (R&B), Stella Donnelly (folk) i Buzzy Lee (pop de cambra produït per Nicolas Jaar). Snail Mail podrien repetir el triomf d’Alvvays fa quatre anys, i Palm fan math pop wilsonià. No us perdeu tampoc la presentació de Cupido, la 'boyband' pop de Pimp Flaco i els madrilenys Solo Astra.

Detalls

També t'agradarà