Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Primavera Sound 2017: top 10 d'electrònica
Bicep
Bicep

Primavera Sound 2017: top 10 d'electrònica

Aquí teniu les 10 actuacions de música electrònica del Primavera Sound que no us podeu perdre aquest any.

Per Pau Roca
Advertising

Sou dels que preferiu els beats i la música feta amb caixes de ritmes i sintetitzadors abans que les bateries i guitarres dels grups? El Primavera Sound ha preparat un cartell d'artistes amb els millors dj's del món, a més d'actuacions en directe i xous d'electrònica de primer nivell. Pump up the jam!

aphex twin

Aphex Twin

Dijous 1 de juny. 01.00 h. Escenari Heineken.

Eternament inclassificable i sempre extrem, es podria dir que la influència d'Aphex Twin en la música electrònica és comparable a la de Miles Davis al jazz. Un artista visual i musical únic que ja és una llegenda i que convertirà l'escenari Heineken en un espai dedicat al ball més amfetamínic i esquizofrènic. Espereu racions extremes de jungle, ambient i techno de la mà d'aquesta bèstia dels beats.

young marco

Young Marco

Dissabte 3 de juny. 00.30 h. Escenari Desperados Club ft. Bowers & Wilkins.

L'holandès Marco Sterk encarna la definició d'artista total. Ja sigui produint, com a remixer, col·leccionant discos o fent música amb el seu projecte alternatiu Gaussian Curve, s'ha forjat una reputació merescudíssima gràcies a sets èpics i produccions imprescindibles com el seu darrer disc a Dekmantel, 'The Best I Could Do (With What I Had)'.

Advertising
ben ufo

Ben UFO

Dijous 1 de juny. 04.00 h. Escenari Desperados Club ft. Bowers & Wilkins.

Els que l'han escoltat no dubten en afirmar que es tracta d'un vertader cirujià de les mescles. També és una rara avis en l'escena, ja que Ben UFO no fa música. Es dedica a col·leccionar discos i punxar-los, reivindicant la feina més primitiva d'un punxadiscos. També dirigeix un dels segells més influents del moment, Hessle Audio, discogràfica especialitzada en post-dubstep, techno i bass music.

bicep
Sebastian Matthes 44 7940088142

Bicep live!

Dijous 1 de juny. 04.30 h. Escenari Bacardí live.

El discurs de Bicep ha canviat molt des d'aquell 'Visions of love' que va sacsejar l'escena house l'any 2012. Tot i que la crítica diu que el seu so ha agafat camins fàcils per l'oïda de tothom (una manera suau de dir que s'han comercialitzat), la parella formada per Andrew Ferguson i Matthew McBriar segueixen fent house d'alts quirats. En tot cas, veure'ls en format 'live' és la millor manera de valorar el moment de forma d'aquests housemasters britànics.

Advertising
pender street steppers

Pender Street Steppers

Dijous 1 de juny. 01.00 h. Escenari Desperados Club ft. Bowers & Wilkins.

El segell canadenc Mood Hut s'ha convertit en la discogràfica hype dels darrers anys. Però no ho diem de manera pejorativa, perquè ha editat alguns dels millors discos de slow-house del moment i bona part de la 'culpa' la tenen Pender Street Steppers. Jack Jutson -més conegut com Jack J- i Liam Butler són els noms que s'amaguen darrere d'aquest excitant projecte.

ferenc

Ferenc

Dissabte 3 de juny. 02.45 h. Escenari Bacardí live.

Des d'aquell 'Zambomba Ep' del 2008 no teníem notícies de Ferenc, un dels projectes més engrescadors del techno fet aquí en els darrers anys. Dj Fra i Maxi Ruiz, els seus membres, s'han tornat a juntar a l'estudi, i volen tornar a trencar els malucs dels clubbers de mig món amb produccions noves que presentaran a l'escenari Bacardi Live.

Advertising
john talabot

John Talabot 'Disco Set'

Dissabte 3 de juny. 00.30 h. Escenari Desperados Club ft. Bowers & Wilkins.

Ja és tradició que a l'escenari dedicat a la música de ball i electrònica del Primavera Sound, el nostre Dj més internacional tregui a relluir la seva exquisida maleta de discos de boogie, funk i música disco, i ens faci viatjar a clubs com el Paradise Garage o Studio 54.

pedro vian

Pedro Vian

Dissabte 3 de juny. 12.00 h. Escenari Desperados Club ft. Bowers & Wilkins.

El seu àlbum 'Beautiful Things You Left Us For Memories', editat al seu propi segell Modern Obscure Music, s'ha convertit en un dels millors treballs del 2016. Un disc que beu del pop, del house clàssic i de l'ambient i que ha convertit a Pedro Vian en un dels artistes que marcaran el camí a seguir en això de la música de ball.

Advertising
sau poler

Sau Poler

Dissabte 3 de juny. 19.30 h. Escenari Bacardí Live.

El badaloní Pau Soler està seguint tots els passos per convertir-se en un dels noms forts de l'escena electrònica europea. Ha editat discos d'una qualitat extrema a un segell de renom com és Atomnation, acumula actuacions de nivell a l'estranger i el millor de tot: el seu discurs és rotund i coherent, sempre amb el ball entre cella i cella.

kink
Petar Cholakov

KiNK live!

Divendres 2 de juny. 04.00 h. Escenari Bacardí live.

El directe de KiNK és probablement el més espectacular i dinàmic de l'univers house mundial. Caixes de ritmes, samples vocals que captura a temps real des de vinils de gospel o soul, harmonies i frases fetes amb sintetitzadors i fins i tot instruments que reaccionen als moviments a l'aire. Un espectacle!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising