Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Make Up
© Dani CantóPrimavera al Raval

Primavera Sound 2019: tots els concerts gratis

La programació gratuïta del festival de Barcelona, per gaudir de música en directe sense pagar ni un euro

https://d32dbz94xv1iru.cloudfront.net/customer_photos/8dfae11c-4fb1-4a69-9050-21e761a601db.jpg
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Si comptem tots els artistes que toquen al Primavera Sound i dividim el preu de l'entrada entre els noms que ens surten, potser trobarem que paguem una xifra raonable per tenir l'opció de veure més de 200 grups o solistes. Però, les coses com siguin, els abonaments per al festival Primavera Sound no estan a l'abast de totes les butxaques.

Sabent-ho, el festival cada any dedica una part prou important de la programació a retornar a la ciutat i compartir amb els seus veïns bona música de franc, començant pels concerts del Primavera als Barris, que serveixen per anar escalfant els ànims –amb el garatge rock d'Aloha Bennets i el concert en solitari de Manu Ferrón, de Grupo de Expertos Solynieve, entre altres– i acabant amb el Primavera al Raval –amb alguns dels artistes que toquen al festival com Aleesha, Christina Rosenvinge, Cupido i Lil Moss–, passant per la jornada inaugural al Fòrum, amb grans reclams del pop internacional com Big Red Machine, el projecte de Justin Vernon (Bon Iver) amb Aaron Dessner (The National).

A més, enguany, el flamant estudi de radio en directe seu de Radio Primavera Sound i espai d'oci nocturn Abaixadors10 s'estrena com un dels espais del Primavera a la Ciutat, amb Living Primavera, un escenari d'aforament reduït on durant cadascuna de les jornades del festival hi tindrem actuacions gratuïtes. 

Sí, el Primavera Sound, que celebrarà el gruix de la programació el dijous 30 i el divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny, també es pot gaudir gratis. 

NO T'HO PERDIS: Concerts de la temporada a Barcelona

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat