Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
L'Auditori
Foto: L'Auditori

Gaudiu de la primera Biennal Internacional de Quartets de L'Auditori a només 5 €!

Del 24 al 26 de juliol, afanyeu-vos i aconseguiu una de les 450 entrades a 5 euros d'aquest cicle de concerts que el setembre inaugurarà la nova temporada de L'Auditori

Time Out en col·laboració amb L'Auditori
Publicitat

L'inici d'una nova temporada diu molt del que ens esperen en els pròxims mesos. Les primeres notes musicals que s'escolten sobre l'escenari són aquella porta d'entrada a vespres i vespres de concerts encisadors i és per això que els concerts inaugurals sempre són curosament seleccionats. Per donar un tret de sortida ben únic a la temporada 2020-2021, L'Auditori ha preparat una sorpresa doblement especial! Estrenarà la seva primera Biennal Internacional de Quartets i ho farà amb entrades a només 5 euros perquè ningú es quedi enrere en aquesta cita històrica.

Del 24 al 26 de juliol es posaran a la venda fins a 450 entrades a aquest reduït preu per gaudir d'aquest projecte inaugural que tindrà lloc del 17 al 20 de setembre. Quatre dies en què sonaran 20 obres repartides en 8 concerts, matinals, dedicats especialment a la música de Franz Joseph Haydn i també a estrenes mundials i el patrimoni musical català. Es tracta d'una iniciativa del Quartet Casals, cocomissariada per L'Auditori, i que comptarà amb el patrocini del Departament de Cultura, la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Institut Ramon Llull i l'Atlàntida de Vic. 

Sens dubte, serà una inauguració de temporada especial, innovadora i sorprenent que us deixarà amb aquelles ganes irresistibles de més; aquella màgia que ens provoca la música en directe i que ens fa voler quedar-nos asseguts a la butaca per sempre. Continueu llegint, que us expliquem més sobre els quartets que delectaran les vostres oïdes!

Homenatge al mestre
David Ruano

Homenatge al mestre

En la trobada de quatre dies d'aquesta primera Biennal Internacional de Quartets tindrem sobre l'escenari a algunes de les formacions musicals més destacades del moment: els quartets Casals, Marmen, Diotima, Artemis, Cosmos, Dalia i Modigliani. 

Uns intèrprets estrella que reivindicaran una figura estrella: Franz Joseph Haydn, un dels pilars fonamentals del gènere de quartet. A més, també comptarem amb la presència d'altres grans compositors de tots els temps que ens han regalat autèntiques joies del gènere com Beethoven, Debussy o Xostakóvitx.

Més estrenes!
François Rousseau

Més estrenes!

L'Auditori no només està d'estrena per donar llum a la seva primera edició de la Biennal Internacional de Quartets; també serà escenari d'obres mai escoltades ni aquí ni allà!

Aquest cicle inaugural comptarà amb estrenes absolutes i nacionals com per exemple, el Quatuor Diotima ens portarà per primera vegada, en estrena mundial, 'Code is poetry', de Luis Codera Puzo. El Dalia Quartet ens sorprendrà amb la primera audició del Quartet de corda núm. 8 sobre un tema de Cristóbal de Morales, del compositor Josep Soler. I l'Artemis Quartett també farà estrena nacional d'una nova obra de Petris Vasks.

Publicitat
Els nostres, aquí
Felix Broede

Els nostres, aquí

El patrimoni musical de Catalunya també tindrà el seu espai en aquest projecte inaugural amb la presència d'obres dels nostres autors més representatius. Com és el cas de Robert Gerhard, de qui aquest any se celebra el 50è aniversari de la seva mort, Jordi Cervelló o Josep Soler. A més, Raquel García-Tomás, una de les nostres creadores més internacionals, serà la representadora d'aquesta nova generació de creadors catalans.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat