Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Quatre raons (i mitja) per les quals l'Apolo és com casa nostra
Sala Apolo
Sala Apolo

Quatre raons (i mitja) per les quals l'Apolo és com casa nostra

Ens hi passem un munt d'hores, ens creuem amb els nostres amics i hi hem trobat l'amor. És per això que ens encanta! Time Out en col·laboració amb Sala Apolo.

Per Clara Narvion
Advertising
Cupcake at Sala Apolo

Perquè tots hi hem trobat l'amor

Confessem-ho, qui no s'ha enamorat a l'Apolo? Qui no ha trobat l'amor de la seva vida a l'altra banda de la barra o li han robat el cor amb unes passes de ball desvergonyides? Aquest petit article l'escriu una noia que ha cregut enamorar-se una desena de vegades a sota d'una de les làmpades vermelles de la sala o creuant-se una mirada amb un noi guapo que ballava al seu costat. Això sí, vigileu, amics i amigues: l'amor de l'Apolo a vegades només dura fins que s'encenen les llums.

Sala Apolo

Perquè els artistes estan a tocar

Una de les coses que ens meravellen de la sala Apolo és la seva mida. L'escenari està a tocar i estiguis on estiguis veus els teus músics preferits de ben aprop. Hem vist a llegendes del pop a només dos metres i alguns dels millors músics del món gairebé els hem tingut a tocar. Oblideu-vos de portar els prismàtics i prepareu-vos per gaudir!

Advertising
Crappy Tuesdays at Sala Apolo

Perquè hi passem més hores que a casa

Dilluns, el Nasty; dimarts, el Crappy Tuesdays; dimecres, un bon concert del Caprichos del Apolo o uns bons balls al Caníbal Sound System; dijous, un bolo del nostre grup preferit i unes copes al Cupcake; divendres els millors DJs, dissabte hi tornem per un concert i diumenge ens deixem caure a una de les seves sessions matinals de música clàssica o una de les clàssiques festes: el Ventú o el Churros con Chocolate. Reconeixem-ho, hi ha setmanes que passem més hores a l'Apolo que a casa nostra!

L'Apolo munta la gran festa del swing

Perquè l'Apolo és la nova Rambla

Imagineu l'escena: arribes a l'Apolo amb la teva amiga, amb la que has quedat per veure un concert i ballar una estona. Creuant el semàfor del Paral·lel ja trobes uns coneguts que saludes. Més petons de gent que et trobes a l'entrada, uns "Hola què tal, ens veiem després" mentre puges les escales i uns "Com va, quant de temps" mentre et demanes la primera canya. Tres hores més tard, has perdut a la teva amiga, has saludat a mitja sala i acabes ballant amb una de les colles d'amics que t'has trobat. Sí, amics, l'Apolo és com la Rambla!

Advertising
Wifi

I mitja raó més... tenim wifi!

Sabeu allò de "Home is where your WIFI connects automaticlly"? Doncs baixeu-vos la app de l'Apolo i us hi podreu connectar gratis. El que dèiem, com a casa...

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising