Rauw Alejandro
Foto: La DauradaRauw Alejandro
  • Música, Llatina i world music

Rauw Alejandro - Saturno World Tour

Rauw Alejandro aterra a Barcelona l'1 de setembre amb el seu Saturno World Tour, just després de la seva ruptura amb Rosalía, que explica a 'Hayami Hana'

Publicitat

Time Out diu

Ningú s'esperava que Rauw Alejandro arribés solter al concert del Palau Sant Jordi de l'1 de setembre. Però l'amor (el desamor) ha volgut que la seva relació amb Rosalía acabés aquest estiu, quan els seguidors tant de l'un com de l'altra s'esperaven més aviat notícies de boda. Ara, el que tenim és una cançó de ruptura dedicada a la cantant, 'Hayami Hana', que és l'antítesi de la cançó de despit que Shakira va dedicar-li a Piqué. 

La cançó de ruptura amb Rosalía

En aquesta cançó, Alejandro no culpa de res a Rosalía i explica que la troba a faltar ("Aquí to el mundo sabe que te voy a llorar, te voa’ extrañar / Sí, aqui no hay no hay nada que ocultar
Pero hay un pal de cosas que del pecho me quiero sacar", canta). Serà amb aquesta cançó tendra que es presentarà d'aquí a unes setmanes al concert de Barcelona, una declaració d'amor sense rancúnia ("Si los mejores días tu me ha regalao’ / Por eso en mi barriga tu nombre llevo tatuao’ ma’…") i un elogi al talent de la catalana ("Se que vas hacer la mejor artista, Es otra como tu en verdad no creo q exista").

Com serà el concert de Rauw Alejandro?

El cantant i compositor porto-riqueny de reggaeton, R&B i pop llatí, guanyador d'un premi Grammy llatí i que va donar-se a conèixer principalment amb l'èxit 'Todo de ti', del seu àlbum 'Vice Versa' (2021), presenta el seu últim treball 'Saturno' (2023). En aquest Saturno World Tour l'artista presenta un espectacle de dues hores i mitja, on mitjançant efectes tecnològics, música i ball simula l'arribada a la Terra d'una nau espacial. Podreu gaudir dels seus èxits com 'Punto 40', 'Lokera', 'Carolina' o 'Lejos del cielo'. 

Quant valen les entrades?

Les entrades per al concert de Rauw Alejandro al Palau Sant Jordi ja estan exhaurides

Detalls

Adreça
Preu
Exhaurides
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà