Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Miguel Poveda
Foto: De Cajón!Miguel Poveda

Retrobeu-vos amb la passió al festival De Cajón!

El festival de flamenc de Barcelona torna d'octubre a desembre per enamorar-vos amb el 'duende' de cinc grans representants del gènere. Practiqueu les vostres 'palmas', que les entrades ja estan a la venda!

Time Out en col·laboració amb The Project
Publicitat

Si hi ha alguna cosa que necessitem aquest any, és passió! Un sentiment que ens remogui per dins, que ens faci vibrar, emocionar i que ens desconnecti de la realitat ni que sigui per uns minuts. I quina música ens pot posseir el cos amb la passió més sentida? El flamenc!
D'octubre fins a desembre, el festival de flamenc de Barcelona, l'estimat De Cajón!, ens portarà aquells directes tan necessaris i que tant hem trobat a faltar. Una nova edició que deixa enrere les petites sales i s'instal·la a dos grans racons musicals de la ciutat: a l'emblemàtic i modernista Palau de la Música Catalana i a la brillant i històrica BARTS.
En una edició concebuda com més íntima, però igual de màgica, podrem gaudir de cinc grans cites on retrobar-nos amb el flamenc i deixar-nos posar la pell de gallina de la mà del talent de grans representants del gènere.
La veu impactant de la jove María José Llergo, el trio sense fronteres de Carles Benavent, Tino di Geraldo i Jorge Pardo, les guitarres poderoses de Vicente Amigo, Tomatito i les seves respectives bandes, i l'emoció de Miguel Poveda. Amb quina cita us quedeu? Les entrades ja estan a la venda i l'aforament és limitat degut a la situació sanitària. No badeu!
Continueu llegint perquè us expliquem més sobre els concerts que us esperen en aquesta nova edició del festival més flamenc de la ciutat.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat