Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Retrobeu-vos amb la passió al festival De Cajón!
Miguel Poveda
Foto: De Cajón! Miguel Poveda

Retrobeu-vos amb la passió al festival De Cajón!

El festival de flamenc de Barcelona torna d'octubre a desembre per enamorar-vos amb el 'duende' de cinc grans representants del gènere. Practiqueu les vostres 'palmas', que les entrades ja estan a la venda!

Time Out en col·laboració amb The Project
Advertising

Si hi ha alguna cosa que necessitem aquest any, és passió! Un sentiment que ens remogui per dins, que ens faci vibrar, emocionar i que ens desconnecti de la realitat ni que sigui per uns minuts. I quina música ens pot posseir el cos amb la passió més sentida? El flamenc!
D'octubre fins a desembre, el festival de flamenc de Barcelona, l'estimat De Cajón!, ens portarà aquells directes tan necessaris i que tant hem trobat a faltar. Una nova edició que deixa enrere les petites sales i s'instal·la a dos grans racons musicals de la ciutat: a l'emblemàtic i modernista Palau de la Música Catalana i a la brillant i històrica BARTS.
En una edició concebuda com més íntima, però igual de màgica, podrem gaudir de cinc grans cites on retrobar-nos amb el flamenc i deixar-nos posar la pell de gallina de la mà del talent de grans representants del gènere.
La veu impactant de la jove María José Llergo, el trio sense fronteres de Carles Benavent, Tino di Geraldo i Jorge Pardo, les guitarres poderoses de Vicente Amigo, Tomatito i les seves respectives bandes, i l'emoció de Miguel Poveda. Amb quina cita us quedeu? Les entrades ja estan a la venda i l'aforament és limitat degut a la situació sanitària. No badeu!
Continueu llegint perquè us expliquem més sobre els concerts que us esperen en aquesta nova edició del festival més flamenc de la ciutat.

Carles Benavent, Tino Di Geraldo, Jorge Pardo
Foto: De Cajón!

Carles Benavent, Tino Di Geraldo, Jorge Pardo

Quin trio sobre l'escenari! Carles Benavent al seu inseparable baix, Tino Di Geraldo marcant el ritme a la bateria i Jorge Pardo liderant la sensualitat i l'alegria al saxo tenor i la flauta. Tres grans professionals amb una llarga carrera sobre els escenaris que ens portaran la millor compenetració del flamenc i el jazz fusió el pròxim 5 de novembre a BARTS. Sou més de percussió, de vent o de corda?

Vicente Amigo
Foto: De Cajón!

Vicente Amigo

El virtuós de Còrdova, nascut a Sevilla. El que, als vuit anys, ja tenia en les seves mans l'instrument que l'acompanyaria durant tota la seva carrera: la guitarra.
El dia 13 de novembre, Vicente Amigo arribarà al Palau de la Música Catalana per oferir-nos un directe d'aquells que no s'obliden!
Acompanyat de la seva banda amb Antonio Fernández a la guitarra, els colors i les 'palmas'; Francisco González a la percussió, Ewen Vernal al baix i la veu de Rafael Usero, Vicente Amigo ens farà una autèntica masterclass de l'art de la guitarra amb el seu impressionant domini. 

Advertising
Tomatito Sexteto
Foto: De Cajón!

Tomatito Sexteto

Si busqueu viure el flamenc en la seva totalitat i amb el zapateao més passional, aquest és el vostre espectacle! Perquè no, això no serà només un concert; serà un autèntic espectacle que desplegarà sis apassionats del gènere sobre l'escenari del Palau de la Música Catalana el pròxim 20 de novembre.
L'incomparable i guanyador de quatre premis Grammy, Tomatito, ens sorprendrà amb el seu talent inesgotable acompanyat de la seva banda i Tete Fernández a càrrec de transmetre la música a través del seu cos i els seus moviments. 

Miguel Poveda
Foto: De Cajón!

Miguel Poveda

La intimitat i l'emoció de Miguel Poveda contraposada a la grandiositat d'un escenari com el del Palau de la Música Catalana. Us hi apunteu? Doncs serà el pròxim 2 de desembre!
El cantaor ens emocionarà amb el seu so tan característic que marida diversitat musical, sempre amb la tradició del flamenc com a arrel. Un espectacle on Poveda ens viatjarà pel seu amor al gènere i ens brindarà amb la màgia de la seva poesia i la cançó andalusa que trobem en els seus últims treballs.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising