Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Rock’n’roll dominical a ritme d’una ‘big band’

Rock’n’roll dominical a ritme d’una ‘big band’

Un cicle de concerts a càrrec de la big band Massive Noise Collective.

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Aquesta tardor, i amb el suport de Moritz, l’escenari de la Nau Bostik s’omple de música… i de músics! La big band Massive Noise Collective, formada per setze músics, s’hi instal·la com a banda resident durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. D’aquesta forma s’inaugura el cicle anomenat Diumenges a la Bostik, que comptarà amb un concert mensual i que té com a objectiu oferir un espectacle de gran format dins de l’escena rock de Barcelona.
La Massive Noise Collective oferirà tres concerts que ompliran la Nau Bostik de swing i rock en format de big band jazz. L’espectacle que presenta ret homenatge a la mítica Brian Setzer Orchestra i realitza un recorregut per temes clàssics dels grans autors de l’època del swing, com Glenn Miller i Louis Prima, i també de noms emblemàtics del rock’n’roll, com Chuck Berry i els Stray Cats. Tota la força d’una banda de rock fusionada amb l’elegància d’una gran formació de jazz.
Aquests Diumenges a la Bostik van encara més enllà, perquè a més del concert acullen la iniciativa Rock de Proximitat, un esdeveniment on hi haurà grups convidats de l’escena rock de Barcelona, que presentaran el seu material al públic assistent. A més, s’hi sortejaran CDs, samarretes i vinils dels grups de rock i swing de proximitat més potents. Què espereu? Aneu-hi i balleu!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising