Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Roger Waters - This Is Not A Drill Tour 2023

 • Música, Pop
 1. Roger Waters
  Foto: Live NationRoger Waters
 2. Roger Waters
  Foto: Live NationRoger Waters
 3. Roger Waters
  Foto: Live NationRoger Waters
 4. Roger Waters
  Foto: Live NationRoger Waters
 5. Roger Waters
  Foto: Live NationRoger Waters
Publicitat

Time Out diu

Roger Waters porta els clàssics de Pink Floyd a Barcelona en la que podria ser la seva gira de comiat

Pot ser que Roger Waters estigui preparant la seva retirada de la música? Segons el cartell de la gira que passarà pel Palau Sant Jordi el 21 de març aquesta és la seva "primera gira de comiat". Com es menja, això? Vol dir que serà la primera de moltes? El cas és que el músic anglès, de 79 anys, ha inclòs Barcelona al This Is Not A Drill Tour 2023, una sèrie de concerts on s'anuncia com "el creador de l'era daurada de Pink Floyd", en referència als àlbums 'The dark side of the moon' (1973), 'Wish you were here' (1975), 'Animals' (1977), 'The Wall' (1979) i 'The final cut' (1983).

El concert, que es fa en un escenari de 360º amb un potent dispositiu visual, inclou vint peces clàssiques de Pink Floyd entre les quals hi ha 'Us & them', 'Comfortably numb', 'Wish you were here' i 'Is this the life we really want?'. A més a més, Waters estrena una cançó nova, titulada 'The bar'.

Tens tota la informació pràctica a sota, i no et perdis l'agenda dels grans concerts que se celebren a Barcelona aquest 2023.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Preu
68-141,50 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà