Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Santa música!

Santa música!

Aquest any, La Santa tindrà un espai dedicat exclusivament a la música amb la cabina de DJ Moritz Epidor Live!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Viure els vespres d’estiu en un oasi de moda, art, música, artesania, tendències i gastronomia al cor de la Costa Brava és el que us proposa La Santa, un indret únic i ple de carisma on tothom se sent a gust. Aquest any, a més, us hi espera una sorpresa molt especial, i és que cada dimarts podreu gaudir de les millors sessions a la cabina de DJ Moritz Epidor Live!, un espai dedicat exclusivament a la música per on passaran alguns dels grans punxadiscos del moment.

El dimarts 24 ocuparà la cabina el singular cantant i productor Miqui Puig amb les seves melodies encomanadisses. El 31 de juliol serà el torn del dissenyador gràfic i expert en rumba Txarly Brown i del raper Gordo del Puro, que arriben amb l’Achilifunk Sound System. El següent dimarts, el 7 d'agost, podreu gaudir de la música de Recolectors Sound System, un col·lectiu de músics creat per Wagner Pa i Golfo de Guinea on es combina la música pregravada amb el directe de veus, instruments de percussió i de vent.

El 14 d'agost us espera la sessió del locutor dels 40 Principals Adrià Ortega, i l’última sessió, el dimarts 21 d’agost, anirà a càrrec de Lucas Larrahona i Marcel BS amb la Fiesta Lunedi, una particular fusió de sessió i xou. Recordeu que els dimarts més musicals us esperen a La Santa, un espai màgic on viure l’emoció a flor de pell. 

La Santa (Santa Cristina d’Aro). Del 20 de juliol al 26 d’agost. De 18 a 1 h (dv. i ds. fins a les 2 h). Gratis. lasantamarket.com

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising