Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Serrat al Palau Sant Jordi

  • Música
  • Palau Sant Jordi, Sants - Montjuïc
Joan Manuel Serrat
Foto: Web Joan Manuel Serrat
Publicitat

Time Out diu

Serrat s’acomiada dels escenaris amb dos concerts a Barcelona

L'última gira de Joan Manuel Serrat, 'El vicio de cantar 1965-2022', arranca al Beacon Theater de Nova York amb l'aforament complet. Després d'aquest tour, amb 61 concerts arreu del món, el cantautor ha anunciat la seva retirada dels escenaris, que culminarà amb dos concerts a Barcelona.

Després de passar per Nova York, Miami, Puerto Rico, República Dominicana, Mèxic, Colòmbia o Costa Rica, l'artista farà via cap a Espanya, aterrant al seu país amb un concert a Múrcia, el pròxim 7 de juny. 

Durant l'estiu, Serrat tocarà a per diversos llocs de Catalunya. Al llarg del mes de juliol, l'artista actuarà al festival Castell de Peralada el dia 16, i el dia 29 serà a Sitges. A Sant Feliu de Guíxols tocarà el dia 6 d'agost, a Tarragona el 9 d'agost i també serà al festival d'ARTS D'estiu de Pineda de Mar el 12 d'agost.

Els cinc últims concerts seran a Madrid i Barcelona, i les entrades ja estan esgotades. El tour finalitzarà a la seva ciutat natal, amb els dos darrers concerts els dies 22 i 23 de desembre al Palau Sant Jordi, amb els quals Serrat s'acomiadarà definitivament dels escenaris i del públic. 

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
jmserrat.com
Adreça
Palau Sant Jordi
Pg. Olímpic, 5-7
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1-L3-FGC)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà