Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Setmana de Carnaval a l'Apolo: prepareu les disfresses!

La Sala Apolo ha preparat una programació especial per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes, amb bona música, balls, concursos de disfresses i diversió assegurada

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat
Caníbal (dimecres 22)

Caníbal (dimecres 22)

Els dimecres a l'Apolo són festa pura amb una de les nits més eclèctiques que se celebren a la ciutat: el Caníbal Sound System. La música negra és una de les principals protagonistes –hi sonen sempre els himnes reggae, hip hop i soul de tots els temps– però també hi ha espai per la rumba, altres músiques mestisses i fins i tot drum n' bass i jungle pels que tenen ganes de suar i ballar. Dimecres 22 organitzen un sarau especial per celebrar Carnaval amb un concurs de disfresses per grups. Apunteu bé les regles: poden participar grup d'entre 3 i 8 persones. Tots els grups s'han d'apuntar aquí i els inscrits podran entrar gratis a l'Apolo el 22 de febrer. Cada grup obtindrà un dorsal i d'entre tots els participants es farà una pre-selecció dels millors que desfilaran davant del jurat per guanyar els premis de la nit: sopars, laser tag, una ruta en cavall, entrades a la sala... Per guanyar necessitareu originalitat, bona elaboració i molta actitud!
Cupcake (dijous 23)

Cupcake (dijous 23)

El Cupcake és la festa amb més hits per metres quadrats de la ciutat. Himnes generacionals, cançons ballables, temes per cantar a viva veu, singles que van marcar els  70’s, 80s, 90s i 2000’s. Una festa amb el segell dels Nasty Garage i la Sala Apolo que omple la nit dels clàssics de les nostres vides. Per Carnestoltes, tota la gent que vagi ben disfressada (no val que us poseu un barret i prou, eh) entrarà gratis, i la persona que porti la millor disfressa guanyarà una jaqueta de Cupcake amb el seu nom.
Jazz & Swing (diumenge 26)

Jazz & Swing (diumenge 26)

Aquesta intensa setmana acabarà amb el Jazz & Swing, quan la Sala Apolo es vesteix amb les seves millors gales per rebre a la Barcelona Jazz Orquestra amb les seves populars i animades vetllades de Jazz & Swing. Un lloc per ballar lindy hop i per escoltar jazz, des d'estàndards de Count Basie, Duke Ellington i Dizzy Gillespie fins a concessions a la música negra més popular com Ray Charles i Stevie Wonder. Acabeu aquesta setmana boja i plena de diversió amb aquesta festa de l'Apolo!
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat