Simfònics al Palau: El somni d'una nit d'estiu

Música, Clàssica i òpera
Recomanat
Orquestra Simfònica del Vallès, Palau de la Música Catalana
1/2
Foto: Orquestra Simfònica del Vallès
Orquestra Simfònica del Vallès, Palau de la Música Catalana
2/2
Foto: Orquestra Simfònica del Vallès

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

L’Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà l’obra de Mendelssohn i estrenarà una obra de Marc Timón basada en poemes d’Irene Solà

Dins la temporada Simfònics al Palau, l’Orquestra Simfònica del Vallès proposa un concert amb dues peces, amb direcció teatral de Dani Coma i direcció musical de Víctor Pablo Pérez. D’una banda, traduirà musicalment ‘El Somni d’una nit d’estiu’ de Fèlix Mendelssoh, basada en l’obra homònima de Shakespeare.
D’altra banda, estrenarà ‘Les trompetes de la mort’, un encàrrec del Palau de la Música Catalana al compositor Marc Timón, composta per al Cor de Noies de l’Orfeó Català al voltant de poemes de l’escriptora Irene Solà extrets de la seva obra ‘Canto jo i la muntanya balla’. Al concert també hi participaran les solistes Núria Vilà (soprano) i Marta Valero (mezzosoprano), així com la narradora Mar Blanch.
Una proposta innovadora que aposta per un format artístic i escènic original, que té la voluntat d’apropar nous públics i d’explorar nous terrenys que uneixen diverses disciplines en un mateix escenari. No us ho perdeu!

Detalls

També t'agradarà