Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Simfònics al Palau: El somni d'una nit d'estiu

  • Música, Clàssica i òpera
  • Crítica de Time Out
  1. Orquestra Simfònica del Vallès, Palau de la Música Catalana
    Foto: Orquestra Simfònica del Vallès
  2. Orquestra Simfònica del Vallès, Palau de la Música Catalana
    Foto: Orquestra Simfònica del Vallès
Publicitat

Time Out diu

L’Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà l’obra de Mendelssohn i estrenarà una obra de Marc Timón basada en poemes d’Irene Solà

Dins la temporada Simfònics al Palau, l’Orquestra Simfònica del Vallès proposa un concert amb dues peces, amb direcció teatral de Dani Coma i direcció musical de Víctor Pablo Pérez. D’una banda, traduirà musicalment ‘El Somni d’una nit d’estiu’ de Fèlix Mendelssoh, basada en l’obra homònima de Shakespeare.
D’altra banda, estrenarà ‘Les trompetes de la mort’, un encàrrec del Palau de la Música Catalana al compositor Marc Timón, composta per al Cor de Noies de l’Orfeó Català al voltant de poemes de l’escriptora Irene Solà extrets de la seva obra ‘Canto jo i la muntanya balla’. Al concert també hi participaran les solistes Núria Vilà (soprano) i Marta Valero (mezzosoprano), així com la narradora Mar Blanch.
Una proposta innovadora que aposta per un format artístic i escènic original, que té la voluntat d’apropar nous públics i d’explorar nous terrenys que uneixen diverses disciplines en un mateix escenari. No us ho perdeu!

Detalls

Adreça
Preu
18-68 €
Horaris
18.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà