Sonny Moore
Skrillex

Skrillex desembarca a Barcelona

Sónar presenta 'Skrillex Takes Over Barcelona', quatre nits consecutives de marató electrònica en què Sonny Moore actuarà en els principals clubs de la ciutat

Publicitat

Sónar presenta 'Skrillex Takes Over Barcelona', quatre nits consecutives de marató electrònica en què l'artista actuarà en els principals clubs de la ciutat. Entre el dimecres 26 de febrer i el dissabte 1 de març, Skrillex actuarà al Moog (dimecres 26), a The Bus Club al Razzmatazz (dijous 27), al BeCool (divendres 28) i al Ker Club (dissabte 1). Quatre nits en què el californià promet fer un recorregut musical intensiu i exhaustiu per diferents estils de l'electrònica actual.

Abans de desembarcar a Barcelona, Skrillex també prendrà possessió de San Francisco, Brooklyn i Amsterdam, i en cada una d'aquestes ciutats s'acompanyarà d'artistes d'excepció. Tot i que la majoria seran músics locals, en cada cas, també comptarà amb noms de projecció internacional. A Barcelona compartirà cartell amb Benga, Alvin Risk i KOAN Sound, entre d'altres artistes per confirmar.

Després de la multitudinària presentació del seu xou al 20 aniversari del Sónar, el juny de 2013, i després d'algunes experiències similars en ciutats nord-americanes, Sonny Moore desembarca a Barcelona. Fenomen de masses i abanderat d'una nova estètica i un nou estil, amb només 26 anys el californià ha elevat la música electrònica a noves cotes de popularitat.

I ho ha fet partint del vocabulari sonor d'Aphex Twin (el seu ídol des dels 12 anys) per portar-lo al terreny del dubstep i donar-li una volta de rosca, en què les freqüències àcides i els seus famosos 'drops' prevalen per sobre dels baixos. Skrillex és tensió i drama: quan els seus breaks es deslliguen, la bogeria col·lectiva es dispara.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat