Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sónar 2015
© Maria Dias

Sónar 2015: com tornar a casa

Amants de la música i del Sónar, ja no us fareu un embolic per saber com tornar a casa

Escrit per
Roger Rodríguez
Publicitat

Si us assebenteu que el metro no obre tota la nit i heu de tornar del Sónar a dos quarts de quatre de la matinada perquè el colega que havia de conduir ja no pot més, el món se us pot caure als peus. Perquè aquesta missió no us porti mal de caps, us hem facilitat la feina.

Això és el que cal saber:

Com arribar a casa des del Sónar Dia

Per moure't per festivals com el Sónar una cosa que has de tenir clara son els horaris del transport públic. I no badeu perquè no tots tenen el mateix ni de bon tros.

Consells per si voleu anar amb bus: fixeu-vos bé la línea que voleu agafar, no totes tenen el mateix horari. La línea 23, per exemple, deixa de tenir servei a partir de les 20 h. En canvi el 46 segueix funcionant fins a les 23.50 h. Guaita!

Per als que volgueu anar amb metro és molt més senzill: el divendres de matinada el servei s'atura de les 2 fins a les 5. Dissabte hi ha servei tota la nit.

El servei de ferrocarril comença a les 5 del matí i l'últim vagó surt de Plaça Espanya a les 23.30 h.

I si en comptes d'anar a casa voleu continuar al Sónar de Nit, hi ha un bus posat per l'organització que per 2,5 euros us hi portarà (servei de 20.30 h a 23 h).Com arribar a casa des del Sónar Nit

El metro tanca de les 2 a les 5 h divendres i dissabte hi ha servei tot la nit. Més enllà d'aixó si no vols esperar al servei de busos que comencen a les 5 del matí, la gran majoria, pots agafar un bus nocturn. Consell pels busos nocturns: si veus passar-ne un, corre, ja que només te'n trobes un cada 20 minuts.

Això sí, l'organització del Sónar també ofereix un servei de SónarBus per 2,50 € el trajecte tant divendres com dissabte. Hi ha dues possibilitats: la que et deixa a Drassanes (servei de 20.30 h a 8 h).


Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat