Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sónar 2016: el top 5 del dijous 16
Kelela
Kelela

Sónar 2016: el top 5 del dijous 16

La nostra tria per a la primera jornada del festival de música avançada

Per Pau Roca i Marta Salicrú
Advertising

La Jornada inaugural del Sónar en principi es presenta tranquil·la perquè només tenim sessions al Sónar de Dia. Aprofiteu que el gruix del públic arriba divendres i dissabte per gaudir de concerts especials amb ambient relaxat i descobriu propostes musicals sorprenents. Aquí teniu cinc recomanacions.

James Rhodes

James Rhodes

UK
18.30 – 19.30 h
Sónar de Dia – SonarComplex

Rhodes ha sacsejat la indústria de la música clàssica gràcies a un llibre autobiogràfic, 'Instrumental', en què explica com el piano, literalment, li va salvar la vida. A més, és un virtuós de les tecles i en els seus concerts parla, instrueix, fa bromes i tot allò que sempre s'ha prohibit fer als concerts de clàssica.

John Luther

John Luther Adams + OBC

US - ES
20.30 - 22 h
Sónar de Dia – L'Auditori

Estrena a l'Estat de 'Become ocean', premiada obra (Pulitzer i Grammy) del compositor nord-americà John Luther Adams. Després de programar 'Music for 18 musicians' el 2011, el Sónar torna a L'Auditori amb minimalisme i missatge ecològic.

Advertising
Kelela

Kelela

Warp / US
19 h - 20 h
Sónar de Dia – SonarHall

Es diu que ha de ser una de les veus que marquin el camí a seguir en l'R&B mundial. Arca o Kingdom l'han ajudada en la producció del seu últim disc, editat ni més ni menys que al segell Warp. En sentir-la només podreu fer que rendiu-vos a la seva veu i bellesa.

Bob Moses

Bob Moses

Domino / CA
20 h - 21 h
Sónar de Dia - SonarVillage by Estrella Damm

Duo canadenc establert a Nova York a cavall entre l'electrònica 'downtempo' i el pop. L'R&B i el house alimenten el seu debut, 'Days gone by' (2015), que els ha valgut comparacions amb Hot Chip, Metronomy i Chromatics.

Advertising
Nicola Cruz

Nicola Cruz

ZZK Records / EC
16 h - 17 h
Sónar de Dia - SonarHall

Francès establer a Quito, aquest col·laborador de Nicolas Jaar porta la música tradicional andina al terreny d'una electrònica sensual i elegant. Ho podeu comprovar al seu debut 'Prender el alma' (2015).

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising