Kelela
Kelela

Sónar 2016: el top 5 del dijous 16

La nostra tria per a la primera jornada del festival de música avançada

Publicitat

La Jornada inaugural del Sónar en principi es presenta tranquil·la perquè només tenim sessions al Sónar de Dia. Aprofiteu que el gruix del públic arriba divendres i dissabte per gaudir de concerts especials amb ambient relaxat i descobriu propostes musicals sorprenents. Aquí teniu cinc recomanacions.

James Rhodes

UK
18.30 – 19.30 h
Sónar de Dia – SonarComplex

Rhodes ha sacsejat la indústria de la música clàssica gràcies a un llibre autobiogràfic, 'Instrumental', en què explica com el piano, literalment, li va salvar la vida. A més, és un virtuós de les tecles i en els seus concerts parla, instrueix, fa bromes i tot allò que sempre s'ha prohibit fer als concerts de clàssica.

John Luther Adams + OBC

US - ES
20.30 - 22 h
Sónar de Dia – L'Auditori

Estrena a l'Estat de 'Become ocean', premiada obra (Pulitzer i Grammy) del compositor nord-americà John Luther Adams. Després de programar 'Music for 18 musicians' el 2011, el Sónar torna a L'Auditori amb minimalisme i missatge ecològic.

Publicitat

Kelela

Warp / US
19 h - 20 h
Sónar de Dia – SonarHall

Es diu que ha de ser una de les veus que marquin el camí a seguir en l'R&B mundial. Arca o Kingdom l'han ajudada en la producció del seu últim disc, editat ni més ni menys que al segell Warp. En sentir-la només podreu fer que rendiu-vos a la seva veu i bellesa.

Bob Moses

Domino / CA
20 h - 21 h
Sónar de Dia - SonarVillage by Estrella Damm

Duo canadenc establert a Nova York a cavall entre l'electrònica 'downtempo' i el pop. L'R&B i el house alimenten el seu debut, 'Days gone by' (2015), que els ha valgut comparacions amb Hot Chip, Metronomy i Chromatics.

Publicitat

Nicola Cruz

ZZK Records / EC
16 h - 17 h
Sónar de Dia - SonarHall

Francès establer a Quito, aquest col·laborador de Nicolas Jaar porta la música tradicional andina al terreny d'una electrònica sensual i elegant. Ho podeu comprovar al seu debut 'Prender el alma' (2015).

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat