Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nicolas Jaar
Nicolas Jaar

Sónar 2017: el top 10, els imperdibles!

Les estrelles de la música electrònica tornen per fer-nos ballar: tornarem a casa a dormir amb els peus baldats i els malucs desencaixats

Escrit per
Javier Blánquez
Publicitat

Són les nostres apostes, la nostra alineació ideal. Hi ha tantes sessions, Djs i músics diferents com persones hi ha a Barcelona. Però segur que trobeu el vostre heroi. Teniu clàssics i 'hypes', gent de tota la vida i gent arriba amb nous ritmes i propostes. Per això el Sónar és el millor festival d'electrònica i avantguarda del món!

Anderson .Paak

Anderson .Paak

D’ell es diu que és l’hereu natural de Stevie Wonder: funk i soul en la tradició dels clàssics, però amb un disseny de so innovador que es preocupa per trobar noves textures futuristes. Música negra com Déu mana.

>Nit / SonarPub. Dv. 16, 23.30 h

Arca

Arca

Fa dos anys, el seu concert va ser com si aterrés un ovni a Montjuïc. En aquest temps el discurs d’Arca s’ha fet més ‘pop’, però encara sona com si hip-hop, reggaeton i techno s’estiguessin desintegrant en temps real.

> Dia / SonarHall. Dj. 15, SonarHall, 21 h

Publicitat
Cerrone

Cerrone

Els 70 van ser seus, gràcies a himnes de la música disco còsmica –i força sexual– com 'Supernature' i 'Love in C Minor'. Promet venir amb banda i cantants, per recuperar la passió lúdica d’aquelles discoteques de fa 40 anys.

> Nit / SonarClub. Ds. 17, 22.45 h

Clark

Clark

Chris Clark és un dels últims herois dempeus d’una manera molt britànica d’entendre el techno: trencat, hiperdens, amb xiscles i textures que tallen com espases, intel·lectual, amb efecte corrosiu als peus.

> Dia / SonarHall. Dv. 16, 20.30 h

Publicitat
DJ Shadow

DJ Shadow

Els seus últims discos han estat un xic fluixos, però arriba al Sónar amb la recent reedició de la seva obra mestra, 'Endtroducing...' (1996), i esperem que soni la millor versió que ha existit mai del hip-hop mental, hipnòtic i psicodèlic.

> Nit / SonarClub. Dv. 16, 22.30 h

Jlin

Jlin

Jlin és la creadora més original que existeix actualment en el terreny del footwork: ritmes a tota velocitat, pensats per provocar un frenètic joc de peus (i de neurones), i amb clara intenció de desmuntar l’estructura tradicional de la música de ball.

> Nit / SonarLab. Dv. 16, 2.15 h

Publicitat
Justice

Justice

El duet francès ha arribat al seu tercer àlbum desempallegant-se de l’etiqueta d’hereus de Daft Punk, però amb la condició de vincle perfecte entre el rock dur i la música de ball salvatge ben intacta.

> Nit / SonarClub. Ds. 17, 1.15 h

Masters at Work

Unes llegendes d’aquell moment màgic, a Nova York durant tots els 90, en el qual el house es va fer exuberant, passional, gegantí, construït en capes sobre capes de futurisme negre. Punxaran sis hores, suficient per deixarnos satisfets.

> Nit / SonarCar. Dv. 16, 24 h

Publicitat
Nicolas Jaar

Nicolas Jaar

És ara per ara el compositor més imaginatiu de l’ambient i els seus derivats psicodèlics. La seva música és com un viatge al fons del cor. Textures que suren, que emocionen, que fan somniar.

> Nit / SonarPub. Dv. 16, 1.45 h

The Black Madonna

The Black Madonna

Quan punxa, és com viatjar mentalment a Chicago, anys 80, en els orígens del house. The Black Madonna sempre es decanta per un so cru i sec, un bombardeig de funk sintètic que fa suar a riades. L’any passat va sorprendre; aquest triomfarà.

> Nit / SonarPub. Ds. 17, 5.05 h

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat