Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sónar 2022

 • Música, Dance i electrònica
 1. The Chemical Brothers
  FOTO: Sónar 2020The Chemical Brothers
 2. Nathy Peluso
  Foto: Sony MusicNathy Peluso
 3. The Blaze
  Foto: SónarThe Blaze
 4. C. Tangana
  Foto: Javier Ruiz
 5. Princess Nokia, 'Everything is beautiful'
  Foto: Princess Nokia Inc.Princess Nokia, 'Everything is beautiful'
 6. Serpentwithfeet
  Foto: Sónar BarcelonaSerpentwithfeet
 7. Morad
  Foto: Share Festival
Publicitat

Time Out diu

La nova edició del Sónar està encapçalada per The Chemical Brothers, The Blaze, Moderat, C. Tangana, Princess Nokia i molts altres

El Sónar es tornarà a fer tal com el coneixíem del 16 al 18 de juny del 2022. Encapçalen el cartell d'aquesta nova edició The Chemical Brothers, amb un nou xou audiovisual que s'havia d'haver vist ja el 2020, però que s'ha anat posposant, i també hi seran The Blaze, Moderat, C. Tangana, Arca, Princess Nokia, Serpentwithfeet, Joy Orbison, Ms Nina, Nathy Peluso i Morad, entre molts d'altres. 

En total, seran més de cent espectacles que inclouen, entre les 30 últimes incorporacions, el nou projecte de Niño de Elche, 'Concert de músika festera', amb Ylia i 40 músics de la Banda La Valenciana; el concert 'Hiperutopia' de Maria Arnal i Marcel Bagés, que reinterpreten 'Clamor' (2021) amb un cor de veus samplejades per intel·ligència artificial especialment creat per al Sónar; i un nou espectacle de Samantha Hudson on tampoc i faltaran les seves cançons més conegudes.

A més, per l'edició d'enguany, el Sónar+D estrena nous espais; ocuparà tot el Palau de Congressos de la Fira de Montjuïc per integrar-se de forma molt orgànica al Sónar de Dia i inaugurarà SonarÁgora, un escenari dedicat a xerrades amb contingut audiovisual i actuacions híbrides, entre la conferència i l'espectacle. 

Tot el que et cal saber del Sónar 2022

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
sonar.es/ca/2022
Adreça
Contacte
93 320 81 63
Publicitat
També t'agradarà