Sopa de Cabra: el retrat d'una generació, a CASA SEAT

Música, Pop Gratis
Sopa de Cabra
Foto: CASA SEAT Sopa de Cabra

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El dilluns 10 de maig a CASA SEAT, el periodista Antoni Bassas i Sopa de Cabra us esperen per recordar els millors moments de la mítica banda

Fans de Sopa de Cabra, no us podeu perdre aquesta oportunitat! Ja fa 30 anys que la banda, una de les més populars de l'escena musical catalana d'abans i d'ara, va publicar l'emblemàtic disc en directe 'Ben Endins' dins l'actual sala Razzmatazz, en aquell moment Sala Zeleste. Hi èreu?
Tant en cas afirmatiu com en negatiu, CASA SEAT us farà viure el disc com si ho haguéssiu escoltat en directe. I és que el dilluns 10 de maig el periodista Antoni Bassas entrevistarà la banda en motiu de la celebració dels 30 anys d'aquest disc que contenia els grans èxits del grup català. El seu èxit no va tenir precedents dins la trajectòria musical de Sopa de Cabra i els va catapultar com la banda del moment. Ara, tres dècades més tard, el resultat continua sent el disc més venut de la història del rock català amb més de 300.000 unitats venudes.
Reserveu les vostres entrades gratuïtes a la web i reviviu, amb la banda, la seva trajectòria musical, els seus millors moments i les seves grans anècdotes!

Detalls

També t'agradarà