La Pedrera

Sortegem entrades per les Nits d'Estiu de La Pedrera

Et convidem a gaudir de les nits més màgiques de Barcelona: una gran oportunitat per gaudir de La Pedrera de nit, amb música jazz en directe al terrat, i contemplar una de les vistes més espectaculars de Barcelona.

Publicitat

L'experiència de les Nits d'Estiu inclou una visita lliure a l’Espai Gaudí, un recorregut visual per l’obra del singular arquitecte, seguida d’una copa al terrat, un indret emblemàtic i suggestiu que convida a viure l’arquitectura, la nit, la ciutat i la música. Si no heu pujat mai al terrat de La Pedrera al·lucinareu amb l'arquitectura i les vistes sobre Barcelona, i si ja hi heu pujat, descobrireu una nova forma de mirar l'obra de Gaudí, amb música i una copa a la mà.

Fins al dia 10 de setembre, a La Pedrera presenten un seguit de propostes amb el talent més representatiu del jazz fet a Barcelona tot combinant-ho amb figures representatives del panorama jazzístic internacional per tal d’aconseguir una banda sonora en viu immillorable per gaudir de les nits d’estiu.

Us convidem a anar-hi el cap de setmana del 29-30 de juliol, quan actuarà Mayte Alguacil que repassarà, en clau de jazz, els grans clàssics de la música americana. Standards del jazz carregats d’aire fresc, d’espontaneïtat i d’honestedat, un repertori atemporal interpretat des del moment en què ens trobem.

Participeu i descobriu La Pedrera d'una forma fresca i plena de màgia.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat