Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Suite Festival: Kraftwerk

  • Música, Dance i electrònica
Publicitat

Time Out diu

L'espectacle de Kraftwerk en 3D torna a Barcelona, després de poder-se veure al Sónar 2013, al Gran Teatre del Liceu i el marc del nou Suite Festival. El directe del quartet alemany sincronitza l'espectacle audiovisual, el so digital més pur i les projeccions 3D. És una 'rave' d'art electrònic en tecnologia 3D a partir de la poderosa iconografia que ha estat sempre relacionada amb la seva carrera.

Fundats el 1970 a l'escena experimental de Düsseldorf per Ralf Hütter -únic supervivent de l'encarnació 'clàssica' de la banda a la formació actual- i Florian Schneider, Kraftwerk són considerats els pioners de la música electrònica. Des dels inicis de la seva carrera van considerar els seus concerts com cites audiovisuals. La seva influència en el camp de l'art visual contemporani justifica les retrospectives que els van dedicar el MoMa de Nova York en 2012 o la Tate Modern de Londres.

El grup ha demanat que les entrades –un màxim de 3 per compra– portin imprès el número de DNI del comprador. Les entrades nominatives no permetran l'accés al Liceu si els que les porten no estan acompanyats del titular del DNI associat a la compra.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà