Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Luces Negras
  Luces Negras
 2. Malv, sala apolo, escena barcelona
  Malv
 3. Meconio
  Meconio
 4. Sosa Monferre
  Sosa Monferre
 5. Sergi Egea
  Sergi Egea

10 talents emergents i 5 hores de música a l'Apolo

El pròxim 15 de juny, la segona edició d'Escena Barcelona omplirà La (2) i La (3) d'Apolo amb els estils i les propostes musicals que es couen pels barris de la ciutat!

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat

Punk, garage, pop, rock, sons urbans i electrònica en una sola nit i... gratis? Així és! Ja tenim aquí l'Escena Barcelona, el 'mini festival' (o súper festival) de l'Apolo dedicat a l'escena local. Després d'una primera edició que va ser tot un èxit, aquesta segona edició també promet i és que de 19.30 h a 00.30 h un total de 10 artistes emergents pujaran a l'escenari de La (2) i La (3) per fer-nos vibrar amb les seves propostes musicals. A més, la festa no s'acabarà aquí, a partir de la mitjanit el festival s'enllaçarà amb l'habitual programació de Nitsa. 

Per aquesta edició, el festival s'ha volgut apropar a les diferents escenes que estan tenint lloc a la ciutat de Barcelona i presenta una programació d'una varietat d'estils tan àmplia que tothom hi trobarà el seu propi gust. 

En l'estètica més punk trobareu les Surf&Fat, una banda a dues veus amb guitarra i bateria que ompliran d'un so energètic i impetuós les sales. La reivindicació més feminista i anticapitalista la trobareu a Meconio, una banda també formada per dues veus, guitarra i bateria que sovint és comparada amb el moviment Riot Girl. I el duo Sin Bragas acabaran de posar el punk al festival amb un soroll atrotinat entre rock, punk i música disco.

En el rock, Sergi Egea, inmers en la maquinària del punk rock underground des de fa anys, us portarà el seu últim treball 'Coratge i Misteri'. Marta Delmont, després d'anys treballant amb grans noms com Joana Serrat, us portarà el seu últim treball, 'Landlords', amb un so més ambiciós i endinsat en atmosferes més fosques i complexes.

Luces Negras us portaran el pop més animat amb temes envolvents, melodies pop lluminoses i empoderament femení, mentre que PRETTY PRETTY 2000 us portaran els sons més urbans. Prepareu-vos pel soul, el dembow i el reggaeton. Sosa Monfrère, un dels finalistes de l'edició especial Bala Perduda x El Bloque, tornarà a pujar a l'escenari de l'Apolo per portar-vos el rap que cultiva des que era ben petit. Malv serà l'encarregada de connectar el soul i el R&B amb el trap i el pop més actual. I per últim, Spacer us farà explorar els límits del so amb la seva electrònica influenciada pels anys 60, 70 i 80.

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat