Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 10 talents emergents i 5 hores de música a l'Apolo
Luces Negras1/5
Luces Negras
Malv2/5
Malv
Meconio3/5
Meconio
Sosa Monferre4/5
Sosa Monferre
Sergi Egea5/5
Sergi Egea

10 talents emergents i 5 hores de música a l'Apolo

El pròxim 15 de juny, la segona edició d'Escena Barcelona omplirà La (2) i La (3) d'Apolo amb els estils i les propostes musicals que es couen pels barris de la ciutat!

Per Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Advertising

Punk, garage, pop, rock, sons urbans i electrònica en una sola nit i... gratis? Així és! Ja tenim aquí l'Escena Barcelona, el 'mini festival' (o súper festival) de l'Apolo dedicat a l'escena local. Després d'una primera edició que va ser tot un èxit, aquesta segona edició també promet i és que de 19.30 h a 00.30 h un total de 10 artistes emergents pujaran a l'escenari de La (2) i La (3) per fer-nos vibrar amb les seves propostes musicals. A més, la festa no s'acabarà aquí, a partir de la mitjanit el festival s'enllaçarà amb l'habitual programació de Nitsa. 

Per aquesta edició, el festival s'ha volgut apropar a les diferents escenes que estan tenint lloc a la ciutat de Barcelona i presenta una programació d'una varietat d'estils tan àmplia que tothom hi trobarà el seu propi gust. 

En l'estètica més punk trobareu les Surf&Fat, una banda a dues veus amb guitarra i bateria que ompliran d'un so energètic i impetuós les sales. La reivindicació més feminista i anticapitalista la trobareu a Meconio, una banda també formada per dues veus, guitarra i bateria que sovint és comparada amb el moviment Riot Girl. I el duo Sin Bragas acabaran de posar el punk al festival amb un soroll atrotinat entre rock, punk i música disco.

En el rock, Sergi Egea, inmers en la maquinària del punk rock underground des de fa anys, us portarà el seu últim treball 'Coratge i Misteri'. Marta Delmont, després d'anys treballant amb grans noms com Joana Serrat, us portarà el seu últim treball, 'Landlords', amb un so més ambiciós i endinsat en atmosferes més fosques i complexes.

Luces Negras us portaran el pop més animat amb temes envolvents, melodies pop lluminoses i empoderament femení, mentre que PRETTY PRETTY 2000 us portaran els sons més urbans. Prepareu-vos pel soul, el dembow i el reggaeton. Sosa Monfrère, un dels finalistes de l'edició especial Bala Perduda x El Bloque, tornarà a pujar a l'escenari de l'Apolo per portar-vos el rap que cultiva des que era ben petit. Malv serà l'encarregada de connectar el soul i el R&B amb el trap i el pop més actual. I per últim, Spacer us farà explorar els límits del so amb la seva electrònica influenciada pels anys 60, 70 i 80.

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising