Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bill Viola meets Edgar Varèse
Tristan's Ascension, de Bill Viola

Tardor musical

El Palau de la Música Catalana arranca la temporada amb una programació que ho engloba tot. Si no sabeu ni per on començar, aquí estan els quatre imprescindibles!

Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Publicitat

Que s’acabi l’estiu és sinònim de noves temporades, de més cultura i de més al·licients per gaudir de les tardes i les nits de la tardor. Hem estat molt bé passejant per la muntanya, hem estat molt bé prenent el sol a la platja, però ja tenim ganes de sentir la pell de gallina asseguts còmodament dins el nostre propi tresor modernista. La nova temporada del Palau ja està escalfant motors i nosaltres no en podem tenir més ganes!

Cicle de conferències: Transformació

Reflexions amb la música com a testimoni. Sis conferències en què, des de diferents òptiques, personalitats destacades dins el seu àmbit reflexionen sobre com la cultura transforma la història, les societats i a cadascun de nosaltres.

Victoria Cirlot i els místics i els mites en la conformació de la cultura occidental, una trobada entre Jordi Savall i el novel·lista Mathias Enard, l'escriptora Anna Beer amb Sira Hernández, la poeta Chantal Maillard i els compositors Joan Magrané i Jörg Widmann. Tots ells ens guiaran a través de la interculturalitat, la literatura, la reivindicació de la dona, la composició musical i l'espiritualitat.


- L'accés serà lliure, però amb prèvia reserva d'entrada.

La novena de Mahler

Amb la Novena Simfonia, Gustav Mahler completa un testament ple de bellesa. Després d'una vida agitada envoltada de fatalitats i crisis, l'últim dels compositors romàntics regala una esplendorosa simfonia que simbolitza la fi d'un home i de tot un món, però també quelcom que comença. El Palau de la Música Catalana acull tot un monument simfònic amb un dels grans director del nostre temps: Esa-Pekka Salonen, que torna a Barcelona pràcticament una dècada després de la seva darrera aparició, al capdavant de la Philharmonia Orchestra de Londres per dirigir l’última (i magnífica!) obra


- 7 d’octubre. 20 h. De 35 a 175 €

Publicitat

Bill Viola meets Edgar Varèse

Si us voleu aproximar d’una manera visual a la peça avantguardista 'Déserts' d’Edgar Varèse, ara teniu l’oportunitat de fer-ho amb la projecció simultània de l’obra homònima creada el 1994 pel videoartista Bill Viola, artista convidat de la temporada al Palau. Una actuació a càrrec de l’Ensemble de Música Contemporània de l’ESMUC dirigida per Ernest Martínez-Izquierdo.


- 24 d’octubre. 19 h. Preu: 15

Magdalena Kožená i Simon Rattle

Sou uns autèntics amants de la tradició , la literatura i la música? D’aquells que us definiu com una jukebox en constant viatge pel temps? Doncs aquí us sentireu com a casa perquè hi trobareu un autèntic medley cultural! L’univers shakespearià, el lied alemany, la cançó francesa, l’avantguardisme del segle XX i una selecció de rondalles folklòriques eslaves. Una cita musical on el matrimoni artístic, format per la veu de Magdalena Kožená i el pianista Simon Rattle, desplegarà el seu amor per la música i la literatura envoltats per amics. Una vetllada única, íntima i plena de delicadesa i talent!

- 18 d’octubre. 20 h. De 15 a 60 €.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat