Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Temps de videoclips!

Un concurs internacional de videoclips ple d’activitats.

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

L’Arts Santa Mònica acull durant el cap de setmana vinent la segona edició del Soundie (International Music Video Awards), concurs internacional de videoclips que enguany se celebra a Barcelona. Es tracta d’un certamen organitzat per La Cupula Music i el festival de curtmetratges Mecal, i que compta amb el suport de Moritz, que l’any passat va atorgar premis per un valor global de 8.000 euros; aquest incrementa la xifra per arribar als 12.000 euros.
L’esdeveniment es farà en dues jornades. La primera, divendres 20, està dedicada als professionals del sector audiovisual i de la música. Entre les activitats hi haurà un taller de vídeo de 360° i ponències, una d’elles dedicada al Crowdfunding Lab i una altra impartida per Lyona (foto), directora de videoclips de Love of Lesbian, The New Raemon i Amaral, entre molts altres. A més, es debatrà sobre el naixement de la cultura audiovisual vinculada al trap i s’hi farà una sessió de networking, entre d’altres.
La segona, dissabte 21, està oberta al públic general, i el programa se centra en la projecció dels videoclips finalistes, així com showcases d’artistes, entre els quals es troben Xarim Aresté, Amparanoia, Enric Montefusco i DJ Delafé. Com a colofó de la jornada, es farà l’entrega de premis.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat