Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

The World of Hans Zimmer

  • Música, Clàssica i òpera
The World of Hans Zimmer
Foto: Frank Embacher
Publicitat

Time Out diu

El compositor alemany arriba a la ciutat per presentar la seva nova gira mundial

El compositor alemany i guanyador d'un Oscar per la banda sonora de 'The lion king' Hans Zimmer torna a Barcelona, després d'haver actuat a la ciutat a l'abril, el 5 de desembre al Palau Sant Jordi per presentar la seva nova gira mundial 'The World of Hans Zimmer .- A symphonic celebration-'.

En el concert s'interpretaran les seves obres més reconegudes, les quals, aniran acompanyades d'imatges on apareixeran escenes de les pel·lícules que Zimmer va tenyir amb la seva música. A més, l'espectacle comptarà amb més de 100 músics i solistes de renom com Lisa Gerrard, coneguda per ser la veu hipnòtica a la cançó 'Now We Are Free' de la pel·lícula 'Gladiator'.

Hans Zimmer, tot i ser el director musical i creador del concert, no té previst aparèixer en escena sinó que el director Gavin Greenway serà l'encarregat de dirigir l'orquestra, el cor, la banda i els solistes. Però, no ens desil·lusionem. En el passat concert, Zimmer va aparèixer per sorpresa amb la seva guitarra elèctrica. Amb ell tot és possible...

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà