Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

The World of Hans Zimmer

  • Música, Clàssica i òpera
The World of Hans Zimmer
Foto: Frank Embacher
Publicitat

Time Out diu

El compositor alemany arriba a la ciutat per presentar la seva nova gira mundial

El compositor alemany i guanyador d'un Oscar per la banda sonora de 'The lion king' Hans Zimmer torna a Barcelona, després d'haver actuat a la ciutat a l'abril, el 5 de desembre al Palau Sant Jordi per presentar la seva nova gira mundial 'The World of Hans Zimmer .- A symphonic celebration-'.

En el concert s'interpretaran les seves obres més reconegudes, les quals, aniran acompanyades d'imatges on apareixeran escenes de les pel·lícules que Zimmer va tenyir amb la seva música. A més, l'espectacle comptarà amb més de 100 músics i solistes de renom com Lisa Gerrard, coneguda per ser la veu hipnòtica a la cançó 'Now We Are Free' de la pel·lícula 'Gladiator'.

Hans Zimmer, tot i ser el director musical i creador del concert, no té previst aparèixer en escena sinó que el director Gavin Greenway serà l'encarregat de dirigir l'orquestra, el cor, la banda i els solistes. Però, no ens desil·lusionem. En el passat concert, Zimmer va aparèixer per sorpresa amb la seva guitarra elèctrica. Amb ell tot és possible...

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà