Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Time Out Ladies
SOLEDAD_VELEZ.jpg
Soledad Vélez

Time Out Ladies

Les millors veus femenines d'Europa en concert al BARTS

Advertising

Time Out organitza un nou cicle de música que vol posar en valor els joves talents femenins de la música europea. En col·laboració amb Munich i la productora The Project, hem posat en marxa aquesta sèrie de concerts que es celebrarà en el marc del Guitar Festival i que reunirà artistes com Fanny Roz i Esther Condal, Soledad Vélez, Allo Darlin', Les Sueques i Alessi's Ark. Ei, i tots els concerts valen només 8 eurets.

Aquesta no és la primera vegada que Time Out organitza concerts centrats en artistes. Elles ja van ser les protagonistes de les Estrella Girls que al 2011 va reunir  noms com Maria Rodés, Sílvia Pérez Cruz, Aias, Miss Carrussel, The Big Head Troubled Boy i Renaldo & Clara a la Sala Apolo. Aquest cop no anem molt lluny i ens instal·lem al BARTS (antic Artèria Paral·lel) per oferir concerts que serviran per descobrir algunes de les veus femenines més importants dels nostres temps.

El 19 d'abril el BARTS els londinencs Allo Darlin', estrelles de l'escena indie-pop de Londres presentaran el seu darrer disc, 'Europe' (2012), i tocaran algunes cançons del seu nou treball, que gravaran aquest estiu. Estaran acompanyats pel grup català Les Sueques -femení en un 75% i amb un membre de Tokyo Sex Destruction-, que obrirà la nit combinant punk i dolcesa melòdica i que presentaran el disc Cremeu les perles.

El 17 de maig, Alessi's Ark, una jove i precoç cantautora londinenca que en pocs anys ha passat d'autoeditar-se a convertir-se en molt més que una promesa de l'indie pop, tancarà el cicle Time Out Ladies. Dos mesos per reivindicar lveus femenines establertes a Europa! 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising