Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Torna el concurs de música DescoNNecta
DescoNNecta 2017

Torna el concurs de música DescoNNecta

Torna el concurs de música en viu per grups joves o novells que organitza l'Ampli i els Lluïsos de Gràcia. La convocatòria ja està oberta.

Advertising

Sou joves i teniu una banda de música? Si sommieu triomfar als escenaris, amb el DescoNNecta teniu una gran oportunitat. Us podeu apuntar i donar-vos a conèixer entre el públic i la crítica amb aquest concurs que arriba a la segona edició.

Fins al 15 de juliol els grups musicals novells amb esperit creador que vulguin començar a fer-se un nom en l’escenari musical català poden presentar-s’hi fent la inscripció a través del web www.desconnecta.cat. El concurs acabarà al novembre amb la final al Teatre de Lluïsos de Gràcia entre els dos grups que hagin estat escollits pel jurat i el públic.


Els grups seleccionats tocaran en dos concerts en directe que tindran lloc el 20 i 21 d’octubre al pati dels Lluïsos de Gràcia. El repertori serà d’entre 20 i 30 minuts i haurà d’incloure temes propis. Els 2 grups finalistes d’aquest doble concert passaran a la final que tindrà lloc el novembre al Teatre de Lluïsos de Gràcia i faran de teloners d’un grup professional conegut que encara no han anunciat. El guanyador es decidirà entre les votacions del jurat de l’organització (50%) i el públic present a la sala (50%). 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising