Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tots els concerts del De Cajón! 2019

Tots els concerts del De Cajón! 2019

Els amants de l'art i la cultura flamenca estan d'enhorabona: arriba una nova edició del De Cajón! amb un munt de concerts per descobrir alguns dels artistes flamencs més rellevants del moment.

Las Migas
Advertising

Estella Morente, Las Migas, Rafael Riqueni... ja pots aconseguir les teves entrades pel De Cajón!

Música, Rumba i flamenc

De Cajón! 2019: Rafael Riqueni

icon-location-pin Conservatori del Liceu, El Raval
icon-calendar

El sevillà Rafael Riqueni, un dels grans del flamenc, presenta 'Parque de María Luisa', el seu últim treball, obra on evoca els seus records de l'emblemàtic parc sevillà.

Música, Rumba i flamenc

De Cajón! 2019: Las Migas

icon-location-pin L'Auditori, Eixample
icon-calendar

El quartet Las Migas, que incorpora des de la marxa d'Alba Carmona en 2018 la veu de Bego Salazar, que les ha fet tornar als sons flamencs del seus inicis i a la vegada obre un món de noves sonoritats presenten 'Cuatro', resultat de dos anys de preparació minuciosa, que suposa el quart de la seva carrera musical des que aquesta banda va començar a recórrer món, fa ja 15 anys. Per celebrar aquest aniversari, han volgut retre homenatge a totes les que alguna vegada van ser Migas, que són Migas avui, i que ho seran algun dia, amb els temes més estimats dels seus àlbums anteriors i un parell de cançons inèdites.

Advertising
Música, Rumba i flamenc

De Cajón! 2019: Estrella Morente

icon-location-pin Palau de la Música Catalana, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
icon-calendar

La 'cantaora', Estrella Morente, filla d'Enrique Morente i de la 'bailaora' Aurora Carbonell torna a Barcelona amb un nou treball, 'Copla' (2019), on reelabora amb la versatilitat que la caracteritza dotze grans peces que formen part del cançoner espanyol. 'Soledad', popularitzada per Gracia Montes, que forma part del disc, és un exemple del gran respecte amb el que la de Granada reivindica un gènere, el de la cançó espanyola, amb el qual entronca la seva pròpia obra. Antonio Vargas Heredia, Trinitad o Miedo també alguns dels títols que rescata la cantaora i que es podran escoltar al Palau de la Música.

Música, Rumba i flamenc

De Cajón! 2019: Farrucos y Fernández. Navidades en familia

icon-location-pin Teatre Tívoli, Dreta de l'Eixample
icon-calendar

Des de la seva estrena l'any 2016, el Nadal en Família de Farruco i Fernández s'han convertit en l'oportunitat perfecta per viure una genuïna festa flamenca en dies tan assenyalats. Sota la direcció d'Antonio Fernández Montoya, Farru, i la participació d'un gran elenc de músics i bailaores del seu entorn, entre els quals hi ha La Farruca i Farruquito, la quarta edició d'aquest espectacle promet màgia a dojo. Cançons populars, bulerías, tangos, panderetes i andròmines en mans d'una família amb gran tradició flamenca disposada a fer-nos gaudir de la simbomba, una festa que té els seus orígens en el Jerez del segle XVIII, quan, durant els dies abans de Nadal, els seus veïns cantaven nadales al voltant d'una foguera... i una ampolla d'anís.

Advertising