Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ulleres de sol que et faran ballar!

Aquest any el Sonar fa 25 anys i, per celebrar-ho, la marca d'ulleres Etnia Barcelona convida a anar al festival a tothom que compri el model Souvenir

Time Out en col·laboració amb Etnia
Publicitat
Si darrerament t'ha cridat l'atenció una gran estructura negra en forma de monòlit pels carrers de Barcelona, segur que ja saps que es tracta d'una original manera d'anunciar el llançament de les noves ulleres de sol d'Etnia Barcelona. I és que la marca està de triple celebració. D'una banda, acaba de treure aquesta nova línia experimental basada en la fusió de conceptes que es presenta en una caixa que recorda el monòlit.
Al mateix temps, amb aquests monuments diseminats per la ciutat, Etnia Barcelona ha volgut retre homenatge al 50 aniversari de la pel·lícula '2001: una Odisea del Espacio', un film que representa l'esperit evolutiu també present a la marca i que és una forma curiosa de recordar el seu any de creació.
La nova línia d'ulleres, anomenada Souvenir, respecta els principis del disseny italià i s'inspira en línies futuristes, incloent-hi el concepte de la visera: un element que modula la incidència del sol. N'hi ha en diversos colors, models i amb visera o sense, perquè trobis les que fan més per a tu.
Etnia Barcelona és un dels patrocinadors del Sónar i, per celebrar el 25 aniversari del festival, regalarà entrades amb la compra de cada model Souvenir, per tal que gaudeixis d'artistes com Gorillaz, LCD Soundsystem, Diplo i Bonobo, entre molts altres grans noms repartits en Sónar de Dia i de Nit. Posa't les teves ulleres de sol, les millors aliades per sortir a menjar-te la ciutat, i prepara't per fer un salt al futur amb molt d'estil i bona música.
 
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat