Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palau de la Música Catalana
Foto: Palau de la Música Catalana

Un estiu ple de plans musicals al Palau!

La música tornarà a fer vibrar el Palau de la Música Catalana amb una programació d'estiu d'un total de 22 concerts i visites guiades pel recinte modernista

Time Out en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana
Publicitat

És hora de tornar a sentir, de reviure les emocions que sentim amb la música en directe i de veure com se'ns engallinen els pèls de tot el cos. És el moment de tornar a acomodar-se a les butaques de la joia modernista i contemplar les seves formes i colors mentre ens deixem portar per un repertori que ens transporta a altres universos. Després de tres mesos i mig amb les portes tancades, el Palau de la Música Catalana dona la benvinguda a l'estiu amb una programació musical esplèndida i ideal per recuperar el temps perdut.

De l’1 de juliol al 15 de setembre, la música omplirà les parets del recinte amb un cicle de 22 concerts que ajudaran a recuperar el sector cultural i musical de la ciutat. Inaugurarà la temporada d'estiu el dimecres 1 de juliol el pianista Albert Guinovart, amb una combinació d'obres de Chopin i Granados i obres pròpies com l’estrena de 'Cinc novel·letes', compostes durant el confinament. I gran part del cicle, dotze concerts, són noves propostes que donaran suport als músics locals. Tots els concerts tindran un preu únic de 25 euros i 15 per a joves i col·lectius especials.

 A més, tornen les visites arquitectòniques i amb més modalitats! Podreu escollir entre la Visita Lliure amb audioguia, la Visita Live amb recitals de 20 minuts, la Inspira, perquè deixeu anar la vostra imaginació artística, la Familiar per a infants de 6 a 10 anys, l'Accessible perquè cap col·lectiu quedi exclòs i la tradicional visita amb un guia expert.

Continueu llegint, perquè us expliquem els imprescindibles d'aquest cicle estival!

Albert Guinovart
Foto: Palau de la Música Catalana

Albert Guinovart

Albert Guinovart serà l'encarregat de tornar la música al Palau després de tantes setmanes de la mà d'un repertori ben especial. Combinarà clàssics de Chopin com 'Fantasia' amb els 'Valsos Poètics' de Granados, entre altres obres. I ens ensenyarà en primícia la seva nova obra 'Cinc novel·letes'. Una ocasió i plaer ben especial, ja que ha estat composta durant els mesos de confinament.

Dia: 1 de juliol
Hora: 21 h

 

Núria Rial i Xavier Sabata
Foto: Palau de la Música Catalana

Núria Rial i Xavier Sabata

Quina combinació de veus i peces! La soprano Núria Rial i el contratenor Xavier Sabata, juntament amb Vespres d'Arnadí dirigit per Dani Espasa, ens transportaran fins aè barroca amb un dels seus màxims exponents: Händel.

Sota el nom 'Io T'abraccio', aquest espectacle que forma part de la programació del Festival GREC viatjarà per algunes de les millors àries del compositor alemany en les seves grans obres com 'Flavio', 'Rodelinda' o 'Giulio Cesare in Egitto'. Una autèntica oda a la veu!

Dia: 8 de juliol
Hora: 21 h

Publicitat
Marco Mezquida
Foto: Palau de la Música Catalana

Marco Mezquida

Improvisacions, cançons i un piano més que dominat. El jove Marco Mezquida ens impressionarà amb un recorregut ben ampli que passarà pel jazz d'avantguarda, música contemporània i tècniques esteses de piano, amb música popular, sons folklòrics i melodies pop. Preparats per identificar-les totes?

Dia: 3 d'agost
Hora: 21 h

Meravellós Mahler!
Foto: Palau de la Música Catalana

Meravellós Mahler!

Estem d'estrena! Amb coproducció amb el Festival GREC, el Palau ens porta d'estrena Meravellós Mahler!: un concert-espectale amb què descobrireu la música del compositor romàntic d'una manera moderna, brillant i molt diferent.

Té molt de concert, però també de muntatge teatral amb elements coreogràfics on la música està acompanyada de sentiments tan contradictoris com la vida mateixa. A més, el repertori anirà acompanyat d'històries i contextualitzacions amb referències a escriptors, arquitectes i pintors de renom. Petits i grans, és hora d'aprendre escoltant!

Dies: 22 i 23 de juliol
Hora: 22 h pels dos dies

Publicitat
Ian Bostridge i Igor Levit
Foto: Palau de la Música Catalana

Ian Bostridge i Igor Levit

La calor ja estreny amb força, i si refresquem una mica l'ambient? 

El tenor Ian Bostridge i el pianista Igor Levit ens porten una interpretació magnífica del meravellós 'El viatge d'hivern' del compositor austríac. Un repertori de més de 20 peces a veu i piano que s'endinsen en la psicologia de Schubert i ens transporta per paisatges freds i gèlids sota la mirada del desamor.

Dia: 24 de juliol
Hora: 21 h

Orquestra del Gran Teatre del Liceu
Foto: Palau de la Música Catalana

Orquestra del Gran Teatre del Liceu

Amb la nova normalitat i el retorn al dia a dia, sembla que ja comencem a veure la llum. I l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu ens ho demostra!

Sota aquest espectacle que forma part del Festival GREC, la formació musical interpretarà la 'Simfonia número 41' de Mozart i la 'Simfonia número 5' de Beethoven: dues obres que són pura llum, vitalitat i energia. A més, ho faran acompanyats de la performance de l'artista i mediadora Eulàlia Valldosera.

Dia: 20 de juliol
Hora: 21 h

Publicitat
Quartet Gerhard
Foto: Palau de la Música Catalana

Quartet Gerhard

El Quartet Gerhard està d'aniversari i ho volen celebrar amb vosaltres i fent el que millor saben fer: música!

Per commemorar els seus 10 anys de vida sobre els escenaris, els dos violins, la viola i el violoncel que formen el quartet sonaran a ritme de 'Quartet de corda número 2' del compositor que dona nom a la seva formació, el català Robert Gerhard. I a ritme del 'Quartet número 15' de Schubert.

Dia: 5 d'agost
Hora: 20 h

Visita Inspira amb Gala Pont
Foto: Palau de la Música Catalana

Visita Inspira amb Gala Pont

Agafeu els llapis i els pinzells perquè us espera una visita al Palau ben diferent!

Acompanyats per la il·lustradora Gala Pont, en aquest taller-visita podreu observar de ben a prop la riquesa artística i arquitectònica del recinte modernista per tal que imagineu i dibuixeu la vostra pròpia mirada del Palau. En total, dues hores d'inspiració a la Sala i un taller de fonaments tècnics perquè la vostra creació quedi perfecta!

Dies: dissabtes de juliol
Horari: de 10 a 12 h

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat