Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
SONY DSC
SONY DSC

Us convidem al concert de La Casa Gran de l'Apolo, la finestra de l'underground català

Esteu cansats dels grups de sempre? No sabeu què passa a l'escena emergent catalana? Descobriu el futur de l'underground amb la nova edició de La Casa Gran, el 29 d'abril a la Sala Apolo. Us hi convidem!

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat
Us convidem a una nova edició de La Casa Gran, un concert organitzat per la Sala Apolo i Famèlic Records on podreu prendre el pols a les noves propostes de l'underground català. El 29 d'abril trobareu propostes plenes d'energia que s'atreveixen amb el rock, l'electrònica i fins i tot la clàssica.

Aquesta és, fonamentalment, una finestra per mirar el futur  i descobrir que l'escena underground està més activa que mai. Aquest mini-festival us portarà propostes com el de Marina Herlop, una jove pianista que trenca amb el formalisme clàssic i que és el primer fitxatge de James Rhodes pel segell Instrumental.

Amb Señalada viureu una experiència a mig camí entre el folk i la psicodèlia: un pop simple però directe i captivador. STA, per la seva banda, barregen ritmes jamaicans amb electrònica, experimentació i estructures lliures, oi Acción Diplomática, a més de tenir un gran nom, us al·lucinaran amb el seu dark romantic wave. Com veieu, hi ha teca per a tots els gustos. 

Si us diem l'Hereu Malalt segur que us recorda a dos noms de l'escena catalana actual: L'Hereu Escampa i Dofí Malalt. Doncs sí, aneu bé, aquesta unió respira esperança i serenitat rock. En el pla de la música electrònica podreu veure Ex Continent, el projecte minimalista d'Arnau Sala; Extrarradio i les seves propostes difícils d'encasellar-se en un sol gènere i Nova Nord amb una electrònica obscura plena de serenitat pop.

Si voleu veure el futur de la música en una sola nit participeu en el nostre concurs: sortegem 10 entrades dobles! Participa al nostre concurs!
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat