Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palau de la Música Catalana
Foto: Palau de la Música Catalana

Us fem un tastet de la nova i trencadora temporada del Palau

Descobrim part de la programació del Palau de la Música Catalana posant l'ull en propostes que no us podeu perdre. Cites trencadores i artistes d’aquí i més enllà que estan revolucionant el gènere!

Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Publicitat

El Palau de la Música Catalana dona la benvinguda a la tardor amb una temporada 2022/2023 amb orquestres i solistes consagrats, però també amb cares noves que estan donant un gir a la clàssica. Ho fa amb maneres insòlites d’acostar-nos al gran repertori, amb programes que fan dialogar diferents estils i èpoques i amb interpretacions molt renovades. Vosaltres, des de la butaca, també podeu connectar, a la vostra manera, amb diferents formes d’entendre la música. Entre les seves propostes trobareu molta frescor i cares que estan fent un gir a la clàssica. Noms internacionals, com Francesco Tristano, o Patricia Kopatchinskaja i cares conegudes d'aquí, com Cosmos Quartet, conformen una programació que us sorprendrà amb innovació i molt de color. Serà una temporada en què veurem maneres insòlites d'interpretar la història de la música, en què descobrireu com es poden estirar les fronteres del gènere clàssic i en què els joves tindran el seu propi espai a l'escenari de la joia modernista a través d'El Primer Palau. Us convidem a fer una ullada de tot plegat per tal que no us ho perdeu!

El futur ja és present

Juan Pérez Floristán
Foto: Palau de la Música Catalana

Juan Pérez Floristán

Premiat internacionalment i fill de músics, no és d’estranyar que les mans del pianista andalús ballin al ritme de grans clàssics de la història. Per aquesta ocasió ens delectarà amb peces de Chopin, Liszt, Wagner i Schubert. Una delícia musical.

- Dl. 12 de desembre. 20 h.

Elim Chan & Pablo Ferrández
Foto: IGOR STUDIO

Elim Chan & Pablo Ferrández

Veureu el violoncel·lista Pablo Ferrández interpretant el 'Concert per a violoncel núm. 1' de Xostakóvitx; us emocionareu amb el ballet 'Romeu i Julieta' de Prokófiev en versió concert; i presenciareu el debut d’Elim Chan com a directora de l’Orquestra Simfònica d’Anvers.

- Dj. 23 de febrer. 20 h.

Publicitat
Sheku Kanneh-Mason
Foto: Palau de la Música Catalana

Sheku Kanneh-Mason

Amb només 17 anys Sheku Kanneh Mason va rebre el premi Músic de l’Any de la BBC! Aquest violoncel·lista de Nottingham cita tant a Jacqueline du Pré com a Bob Marley entre les seves referències, i d’aquest singular maridatge de gustos neix la seva personalitat musical. Amb un carisma desbordant, interpretarà obres de Bach, Simcock, Britten, Finnis i més.

- Dj. 9 de març. 20 h .

Currentzis i el sentit de la tragèdia
Foto: Nikita Chuntomov

Currentzis i el sentit de la tragèdia

El director Teodor Currentzis torna al Palau amb una proposta simfònica provocadora amb la 'Patètica' de Txaikovski. Abans, però, també interpretarà la 'Metamorfois' de Strauss: trista, desesperada i composta arran de la Segona Guerra Mundial.

- Dg. 14 de maig. 20 h.

Publicitat
Seong-Jin Cho
Foto: Palau de la Música Catalana

Seong-Jin Cho

L’estrella asiàtica ha conreat grans èxits com el primer premi al Concurs internacional de piano Frédéric-Chopin 2015. Després de girar arreu del planeta, el pianista sud-coreà arriba a Barcelona per interpretar Brahms, Ravel i Schumann.

- Dj. 1 de juny. 20 h.

Patricia Kopatchinskaja & Fazil Say
Foto: Marco Borggreve

Patricia Kopatchinskaja & Fazil Say

Del repertori més clàssic romàntic a l’energia del folklore centre europeu amb Schubert, Brahms, Janáček i Bartók, la violinista Patricia Kopatchinskaja i el pianista Fazil Say ens oferiran una vetllada de contrastos, vibrant i deliciosament exigent.

- Dl. 5 de juny. 20 h.

Publicitat
Cosmos Quartet
Foto: Palau de la Música Catalana

Cosmos Quartet

Cosmos Quartet és un dels quartets emergents més destacats del moment i a la temporada passada va iniciar amb gran èxit la residència musical al Palau. Ara, aquesta jove formació es reserva els dimecres d’alguns dels següents mesos per il·lusionar-nos amb un repertori de grans clàssics: repassaran de Webern a Vivancos!

- Dc. 2 de novembre. 20 h; dc. 8 de març. 20 h;
dc. 5 de juliol. 20 h.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat