Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Veus solidàries pels refugiats

Veus solidàries pels refugiats

Un concert solidari que tindrà lloc a 300 ciutats al mateix temps.

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

El dimecres 20 de setembre, artistes d’arreu del món participaran en un esdeveniment solidari sense precedents que tindrà lloc de manera simultània a més de 300 ciutats de tot el planeta i que té per objectiu recaptar fons per a l’actual crisi de refugiats.
Give a Home és el nom d’aquesta iniciativa musical que arriba, també a Barcelona, de la mà de Sofar Sounds –un moviment internacional que organitza concerts secrets a cases privades– i d’Amnistia Internacional. A la nostra ciutat el concert tindrà lloc ni més ni menys que al terrat de la Casa Batlló, joia del modernisme arquitectònic, on només 100 afortunats escollits per sorteig podran delectar-se amb la inconfusible veu de Sílvia Pérez Cruz, l’estil únic dels Mishima i els ritmes elèctrics de La Casa Azul, tot això mentre gaudeixen d’una cervesa, cortesia de Moritz, que és col·laborador del Sofar Sound des dels seus inicis.
Però no només els músics s’han volgut implicar desinteressadament en aquesta causa. L’artista Paula Bonet ha dissenyat el cartell d’aquest acte en què participaran artistes de la talla d’Ed Sheeran, James Morrison i Bastille, entre d’altres. Els beneficis aniran destinats a la campanya I Welcome d’Amnistia Internacional, l’organització de drets humans més gran del món. ■

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising