Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El ultimo vecino

Vols dirigir el nou videoclip de la banda 'El último vecino'?

La plataforma de mecenatge cultural Movistar Artsy obre convocatòria per trobar joves talents de l’àmbit audiovisual

Time Out en col·laboració amb Movistar
Publicitat

T’acostem un somni que algun dia potser has tingut. Si ets jove i t’apassiona el món de l’audiovisual, no pots deixar escapar l’oportunitat de convertir-te en director del nou videoclip d’una de les bandes de referència del panorama musical actual, El último vecino. La plataforma de mecenatge cultural Movistar Artsy (que també dóna suport a bandes emergents i projectes cultural i artístics innovadors) et busca i vol que ideïs el projecte de clip musical del nou senzill d’aquest grup barceloní.

Com participar?

Com participar?

És molt senzill: només que segueixis aquestes passes. Un cop registrat a http://artsy.movistar.es/, hauràs de superar dues etapes. La primera: reunir a les xarxes socials un total de 3.000 punts en un termini màxim de 90 dies. La segona: un jurat independent, format per professionals del sector cultural, valorarà les propostes finals i en triarà la guanyadora en funció de la qualitat i de l’originalitat. 

Qui són 'El último vecino'?

Qui són 'El último vecino'?

Si encara no has sentit a parlar de 'El último vecino' (cosa poc probable), afanya’t i busca’n les referències musicals. La banda, liderada per Gerard Alegre Dòria, ja té dos àlbums al mercat i s’endinsa en un gènere que barreja de manera harmònica ritmes pop i synth. El resultat és una música fresca, ràpida, que s’enganxa a cada nota i que recorda sons dels setanta i dels vuitanta.

Un premi que val el seu pes en or

Un premi que val el seu pes en or

El guanyador disposarà d’un pressupost de 7.000 euros per desenvolupar el projecte. I per si no fos prou important, tindrà l’oportunitat de treballar amb una de les productores audiovisuals amb més prestigi internacional: CANADA. Artistes com Tame Impala (a la foto), Russian Red, Battles o Rosalía han donat a les seves composicions musicals un aire totalment diferents gràcies a aquesta productora que, al llarg de la seva història, s’ha caracteritzat per donar veu, precisament, a joves talents.  

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat