(What's the story?) Morning Glory: Marco Mezquida

0 M'encanta
Guarda-ho
(What's the story?) Morning Glory: Marco Mezquida
Marco Mezquida
Torna el cicle de concerts de clàssica amb nom d'àlbum d'Oasis, el (What’s the story) Morning Glory, les matinals de música de cambra que la Sala Apolo programa cada diumenge durant un mes a les 12 h, l'hora del vermut.

El cicle vol programar música clàssica fora del seu context habitual, en una sala de concerts de música popular i club de música electrònica, en un ambient distès, amb el públic assegut en sofàs i butaques, i en petit format, per a una audiència reduïda. 

El diumenge 22 de gener podreu gaudir del concert de Marco Mezquida, pianista que interpreta peces clàssiques amb un toc diferent i innovador. als seus 29 anys s'ha convertit en un dels músics més valorats i sol·licitats del panorama jazzístic i les músiques improvisades. Elogiat per la crítica i el públic per la seva versatilitat i el seu potent magnetisme musical, és un dels artistes més complets i expressius de la seva generació. Amb el seu concert descobrireu una nova manera d'interpretar la música, de forma personal i reinterpretant les partitures. Us sorprendrà!

LiveReviews|0
1 person listening