Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

WHOLE LOTTA BAND - Led Zeppelin Live Experience

  • Música
  1. Foto: Albert Salvador Mumbardo
Publicitat

Time Out diu

Whole Lotta Band, la banda tribut de Led Zeppelin, homenatjarà els 50 anys de trajectòria del mític grup de rock dels setanta amb un concert únic a Razzmatazz

Fins i tot Robert Plant, vocalista original de Led Zeppelin, ha valorat positivament l'espectacle musical dels Whole Lotta Band. Sabem que amb això ja no caldrien més raons per no anar-hi, però us en donem moltes més!

Els Whole Lotta Band no són una simple banda tribut; són l'autèntica reencarnació dels clàssics Led Zeppelin i el seu espectacle ho demostra. Els quatre components de la banda han aconseguit tal punt de realisme que els seus riffs ràpids, les notes contundents de la línia del baix, la bateria eixordadora i la potent veu del cantant us transportaran directament als gloriosos anys de Led Zeppelin.
A través d'un espectacle musical que dura més de dues hores, Whole Lotta Band repassarà els grans temes dels britànics, des de 'Rock and Roll' fins a 'Whole Lotta Love', passant per 'Dazed and Confused' o 'Kashmir'. Una demostració de tècnica, energia i, sobretot, passió!

I no només us transportareu a l'univers Led Zeppelin a nivells musicals, també a nivells visuals. I és que Whole Lotta Band es rodeja dels elements característics de l'escenografia de la llegendària banda com la bateria Ludwig de color taronja, la guitarra Gibson de doble màstil o l'arc de violí.

Ja us imagineu cantant i ballant al ritme dels seus 'hits'? Doncs podeu fer-vos amb les vostres entrades a la pàgina web de Razzmatazz.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà