Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Wilco

  • Música, Rock i indie
Wilco
Foto: Cruïlla
Publicitat

Time Out diu

Els de Chicago actuen al Poble Espanyol, com la primera vegada que van tocar a Barcelona

Wilco ja fa més de dues dècades que transiten a mig camí del rock d'arrels nord-americanes i el pop d'avantguarda. Convertits en uns clàssics moderns gràcies a una carrera d'onze discos, un repertori ple de cançons memorables i un directe que fa gaudir els amants dels instruments de rock tradicionals, els de Jeff Tweddy tornen a Barcelona per presentar el seu últim treball 'Ode to joy' (2019).

Com passa sempre quan s'engrandeix l'estatus d'un grup, fins i tot ells troben els seus detractors. Són els que diuen que fan daddy's rock i els que no suporten aquells solos de guitarra de Nels Cline que allarguen fins a l'infinit peces com 'Impossible Germany', cançons que només podrien sortir la idiosincràtica combinació de músics que forma el sextet de Chicago i que resulten catàrtiques per tants d'altres.

Sigui com sigui, Wilco són únics tant en disc com dalt de l'escenari i que tornin a Barcelona sempre és una bona notícia per al rock i més si tornen al Poble Espanyol, l'escenari on els vam poder veure per primera vegada a la ciutat, durant el Primavera Sound del 2004.

Les entrades ja estan a la venda a cruillabarcelona.com

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà