Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

World Music als Caprichos de Apolo

Música tradicional, folklore, música ètnica i altres gèneres locals es fusionen dins la sala Apolo amb el World Music. Els podràs gaudir a partir del 10 d'abril!

Publicitat

Els Caprichos de Apolo vénen carregats de materials exclusius i ritmes de tot el món. La Sala Apolo ha preparat un cartell de luxe per una edició amb concerts de producció pròpia que recullen el millor de l’escena musical internacional, el folklore local i música de tots els gèneres haguts i per haver, entre elles l'àrab i l'electrònica en combinacions exquisides. Deixa't portar i segur que faràs alguns descobriments musicals d'aquells d'emmarcar!

Més Xixa a l'Apolo

Més Xixa a l'Apolo

Es van donar a conèixer amb el nom de Chicha Dust i, després de diversos anys tocant van arribar a ser la banda més popular d'Arizona. Ara, el grup es reconverteix i passa a anomenar-se Xixa, donant lloc a una mescla entren la música rock i la cúmbia més psicodèlica. Rock del desert d'Arizona amb pinzellades de ritmes llatins i tocs d'experimentació psicodèlica. Durant aquest mes d'abril el grup està de gira i presentarà el seu àlbum debut "Bloodline" (Barbès/Glitterhouse, 2016). En aquesta ocasió, a més, tindrem l'honor degaudir-los de ben a prop en un ambient immillorable dins el cicle especials dels Caprichos de l'Apolo. El dilluns 10 d'abril podreu gaudir d'aquesta banda que revoluciona l'escenari amb membres de Giant Sand i Calexico!

Changuito: un esclat de so després del silenci

Changuito: un esclat de so després del silenci

Després d'un retir de deu anys, Antonio Vargas Cortés, El Potito, torna amb un treball en directe de gran nivell, en el qual ha reunit alguns dels millors músics de la seva generació. Se'l coneix com a cantaor espanyol gitano de flamenc i nou flamenc, fill del cantaor, bailaor i guitarrista Changuito. Fa deu anys es va acomiadar de l'escenari a la mateixa Sala Apolo i, ara, el veiem renèixer com un autèntic Fènix amb més força i energia que mai. El 14 d'abril reserva't l'agenda perquè serà memorable! 

Publicitat
Anem a Guarachar!

Anem a Guarachar!

Alguna cosa té la ciutat de Tucson que fa que el seu cercle de músics s'expandeixi i multipliqui les seves formacions amb un èxit sorprenent. El principal culpable de tot és el grup Giant Sand, banda de la qual van néixer Calexico i Xixa a partir de diversos dels seus membres. I ara, Sergio Mendoza - teclista de Calexico -, al costat de Salvador Duran, músic carismàtic, han creat Orkesta Mendoza. Amb ritmes mexicans i del desert d'Arizona que es fonen amb cúmbies i ranxeres, així com amb la psicodèlia i el surf rock. Una combinació amb elements de western que no et pots perdre. L'11 de maig prepareu-vos per gaudir-ne!

Acid Arab: un estil genuí

Acid Arab: un estil genuí

Format a París l'any 2012, Acid Arab han creat el seu propi estil teixint amb diferents fils: un que neix de l'electrònica més grunge i l'altre de la cultura àrab més tradicional. Després de diversos EPs, remixs, col·laboracions i de conquerir festivals arreu del el món l'any passat van publicar "Musique de France"Acid Arab han parit un disc que apropa dos mons fugint dels clixés, a través d'una trobada única entre instruments, ritmes i melodies, dinamitzant totes les barreres que sempre han separat els elements. Una vegada més, el grup ha comptat amb tota la inspiració i els mitjans necessaris sense sortir de casa. Et faran venir ganes de treure't el barret! No te'ls perdis el 3 de juliol!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat