10 anys de minimúsica

Nens

Time Out diu

Els nens de Barcelona i les seves famílies tenen la sort que existeixin iniciatives com la del minimúsica, un equip que fa 10 anys es va marcar l’objectiu d’apropar la música moderna al públic familiar. El minimúsica, amb 150 concerts a les espatlles, ha aconseguit que els pares vulguin quedar-se al concert dels nens i que els nens no siguin arrossegats a concerts que no volen veure. Vaja, que el minimúsica ha unit famílies.

Per celebrar que ja fa una dècada d’aquella primera edició amb Los Carradine, Vizcaya i Loli i Manuel, entre d’altres, a la desapareguda Sala Castelló, els del minimúsica han muntat una festassa a la Sala Apolo, on hi actuaran alguns dels músics que han tingut un paper fonamental en la construcció del festival. Des de Guissona i amarat de psicodèlia hi serà El Petit de Cal Eril. Tampoc faltarà a la cita Joan Colomo, un clàssic de la programació. I també s’hi apunten els lluminosos Fred i Son, Papa Topo i Miqui Puig als plats amb una selecció de hits per ballar en família. A banda de música, en aquesta festa hi haurà també un concurs d’air guitar, pastissos i regals.

Però a banda de celebrar, també aprofiten per col·laborar amb projectes solidaris: els beneficis del desè aniversari del minimúsica es destinaran a comprar regals de Reis per als qui no en reben tants com mereixen.

Detalls

També t'agradarà